Forfattersiden.dkForfattersiden.dk kræver login, før du selv kan bidrage med indhold
 
Forfattersiden

”dum”. for jeg levede i en tåget drøm og jeg ville være som alle de smukke mennesker som d ...Kunsten at skabe problemer, der ikke findes plager dine tanker dig også dag ud og dag ind? virke ...I joined a cult i am alone. so insanely isolated and alone. but there is people here. i am in a r ...Vi kører 180 under det blå mørke siden af den hvide varevogn er fyldt ud med black marker som ...Mit hjerte skal rejse tusinde mil fra ende til anden hvor regnbuer møder nattehimmelens mest skin ...Engang troede jeg det var nemt, at indfange en duft, at fastholde aftenen efter monsunen og med h ...Igen i dag, kun for dig, et lys jeg hængte ved vinduet. igen i dag , ku jeg ikke længere på di ... min sjæl er modet, flyvende som en due. min sjæl er klogskab og visdom, brusende som en galop ...Mørket bringer skyggerne, af steder jeg har besøgt. minderne lurer hemmelighedsfuldt i krogene ...Der var en gang... for længe siden... da hver solopgang medbragte... en solfyldt dag... mens d ...”bliv renset” tingene kan ikke blive værre nætterne bliver koldere livet føles som en forb ...Den røde rose hvisker passioneret, den hvide rose ånder af betingelsesløs kærlighed. den rø ...”cirkler” jeg vil have det gode liv men jeg vil ikke have endnu en nedtur hvad jeg vil er arb ...Mennesker passere min sjæls øje, de er nu for evigt væk. minder om venner og elskerinder, så ... kan jeg savne uden at have mødt dig? mærker din varme aura tværs over oceanet den kolde g ... har brugt det meste af mit liv på at ønske, ønske mig dit, ønske mig dat. ønske mig nogen, ...”frihed” hver en sejr starter med et knust hjerte hver en ny begyndelse starter når noget fa ...Violinen druknede, stemmerne blev kvalt. mareridtet invadere forstanden, forklædt som frygt. må ... stjernerne er smukke at skue i nat, en kølig vind passere min kind, alt imens jeg hører din s ...Taget i betragtning at mit hoved var i dit skød og i sandhed var det noget jeg virkelig nød så ... 
Dette er en af Forfattersiden.dk's tilknyttede forfattere
chilsen's profil
Dette er en af Forfattersiden.dk's tilknyttede forfattere


chilsenOprettet 2011-04-21 18:46:15 
Rigtige navn:Kræver login.. Kræver login..
Postnummer:Kræver login..
Fødselsdato:Kræver login..
Tekster:398
Kommentarer:102

Jeg er ung forfatter der lever for ordene, hvilket er min grund til at være tilknyttet forfatter her på Forfattersiden.dk. Jeg er ærlig i mine kommentarer, og jeg tror på at al respons er god respons. Det handler om hvordan modtageren tager det. Jeg vil bidrage til den danske litteratur, og at snakke med andre forfattere om deres tekster, er en af måderne at gøre det på.
chilsen

Hunkøn
Kræver login..

Forfatterens bibliografi 
Blandet slik
Blandet slik
Forlaget Mellemgaard, 2013 – 89 sider

Blandet slik er en digtsamling om ungdom. Om at leve uden at tænke på konsekvenserne, om kærlighed, sex, seksualitet, hævn og alle de der latterlige kvindeting, vi hader, men alligevel ikke kan komme uden om at opleve. Blandet slik er måske den ungdom, du er glad for, at du aldrig fik.

Uddrag fra bogen:
Hun sagde at mine tanker var
tynde og porøse
At hun kunne vade
lige igennem dem
som var de sølvfarvet spindelvæv
hængende over en mørk tåget gade
en fugtig nat i september
Jeg hænger ikke
men over hendes dobbeltseng
bagved alle de andre mennesker
hun har spredt benene for
i sine farverige
unge dage
[kilde: www.mellemgaard.dk]

chilsen

Forfatterens officielle links

Forfatterens bibliografi