Forfattersiden.dkForfattersiden.dk kræver login, før du selv kan bidrage med indhold
 
Forfattersiden

Brug omtanke når du deler dine persondata med andre


Hvorfor skal jeg være opmærksom på dette?
Hvis du er ganske ung, anbefaler Forfattersiden.dk dig, at du ikke angiver dit efternavn i din profil. Dette skyldes, at der er risiko for at visse voksne med onde hensigter kan finde frem til dig. Det er derfor helt frivilligt hvor mange personlige informationer, du har lyst til at dele med andre, når du opretter din profil på Forfattersiden.dk. Du bør desuden også være varsom med at oprette et profilnavn, som du allerede bruger på andre online services. Dette skyldes, at det vil være lettere at "spore" en person, hvis det samme navn bruges flere steder.

Du kan forblive anonym på Forfattersiden.dk
Det eneste, der kræves for at deltage på Forfattersiden.dk er en registreret profil, hvor du selv vælger dit profilnavn. Din e-mail adresse kendes kun af Forfattersiden.dk, og den vil aldrig blive videregivet uden din samtykke (fx hvis du vinder en e-bog i en novellekonkurrence). Under "Mine system indstillinger" (fra privat menu efter login) er det desuden også muligt at optræde som anonym på online listen. Det anbefales desuden, at du ikke opgiver din private e-mail adresse, telefonnummer eller postadresse til personer, du ikke kender.

Oplever du ubehag Forfattersiden.dk?
Hvis du skulle være så uheldig at blive kontaktet af en person fra Forfattersiden.dk, som ikke kan finde ud af at "opføre sig ordentlig", skal du blot rette henvendelse til os. Det gør du ved at benytte "Ris & ros" i bunden af siden. Forklar hvad sagen går ud på, og Forfattersiden.dk overtager herfra. Folk skal have det godt på Forfattersiden.dk. Det skal her pointeres, at det kun er muligt at kommentere på tekster, skrive i gæstebøger, sende e-mails osv, hvis man er logget ind med sin profil på Forfattersiden.dk - dermed kan systemet også altid spore disse dataforsendelser, hvis det skulle være nødvendigt. Data som i sidste ende vil kunne overdrages til politiet.

Mangler du svar på noget?
Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal forholde dig, er du velkommen til at skrive til Forfattersiden.dk. Det gør du ved at benytte "Ris & ros" i bunden af siden.


Del persondata med omtanke

Fra Forfattersiden.dk