Forfattersiden.dkForfattersiden.dk kræver login, før du selv kan bidrage med indhold
 
Forfattersiden

Web browsere


Forfattersiden.dk er tilpasset alle de store web browsere!
- kilde: http://en.wikipedia.org/wiki/Usage_share_of_web_browsers

For at gøre brugeroplevelsen på Forfattersiden.dk lige stor for alle, er der blevet lagt en del kræfter i at sørge for, at alle de store web browsere er understøttet.

Det betyder, at alle sider og funktionaliteter bliver testet og verificeret i nedenstående liste af nyeste web browsere, inden de bliver publiceret til lige netop din browser.

I parenteserne er angivet den fordeling af besøgene (her på Forfattersiden.dk), som foretages med de forskellige web browsere (ifølge Google Analytics).

  • Internet Explorer (40 %)
  • Firefox (35 %)
  • Chrome (13 %)
  • Safari (11 %)
  • Opera (1 %)

Skulle du lande på en side på Forfattersiden.dk, som enten ikke virker - eller ser helt forkert ud, vil jeg gerne høre om det! Jeg vil værdsætte det, hvis du i så fald vil være så venlig at melde din observation tilbage til mig. Du kan gøre det via "Ris & Ros" linket i bunden af siden. Jeg vil bede dig om at angive URL (du kan bare copy/paste den fra din web browsers adressefelt) samt navn og versionsnummer på din web browser (versionsnummeret kan altid ses under menupunktet "hjælp" øverst i din browser).

Fortsat god surfing på Forfattersiden.dk

Understøttede web browsere

Fra Forfattersiden.dk