Forfattersiden.dkForfattersiden.dk kræver login, før du selv kan bidrage med indhold
 
Forfattersiden
Dette er en af Forfattersiden.dk's tilknyttede forfattere
Tilknyttede forfattere på Forfattersiden.dk
Dette er en af Forfattersiden.dk's tilknyttede forfattere


Her vil man kunne finde en (kontinuerligt voksende) række forfattere, der har valgt at indgå et non-profit samarbejde med Forfattersiden.dk. Det betyder, at man som skribent kan få kommentarer til sine tekster fra allerede etablerede forfattere. Disse tilknyttede forfattere forpligter sig nemlig til at give feedback på en aftalt mængde indlæg hver måned, ligesom de også selv bidrager med tekster, som andre forhåbentlig kan lære af og opnå inspiration fra.

Det er muligt at adressere en tekst til en bestemt tilknyttet forfatter. Læs mere herom under menupunktet "Hjælp/info" i toppen af siden.

Hvad vil det sige at være tilknyttet forfatter?
Modsat alle de andre profiler, forpligter man sig en smule. Omvendt får man en mere dynamisk og dybdegående profilside, hvor der fx kan være link til egen hjemmeside, billeder af udgivet litteratur med beskrivelser, link til facebook fanside/gruppe osv. Setup af din side vil blive lavet i samarbejde med Forfattersiden.dk og layout vil adskille sig mærkbart fra de normale profiler. Der vil desuden være et offentligt link under forfatterens profil til oversigt over en dennes samlede kommentarer til andres bidrag. Der vil ligeledes være en privat oversigtsside, der viser de adresserede tekster, der endnu ikke er blevet kommenteret på. Denne sidstnævnte sides indhold kan kun ses af forfatteren selv.

Som tilknyttet forfatter opnår man større eksponering end alle de andre profiler på Forfattersiden.dk, og der vil ikke være andre tekst-, info- og menu-blokke på forfatterens profilside som ved normale profiler.
Sidst, men ikke mindst: Man vil som tilknyttet forfatter blive vist på denne side.

Se et eksempel på en tilknyttet forfatter
Nedenfor ser du Jakob Wilms. Han er tilknyttet forfatter på Forfattersiden.dk. Klik på hans persondata for at komme til hans profilside.

Hvad kræves der for at blive tilknyttet forfatter?
  • Man skal være indstillet på at hjælpe andre i gang med skrivningen.
  • Man skal være udgivet forfatter. Enten gennem velkendt forlag eller man har fået positiv omtale i trykt medie. Hjemmeforlag/egenudgivelse tæller desværre ikke som udgivelse. Forfattersiden.dk kræver af sine tilknyttede forfattere, at andre enten har investeret penge i deres skrivekundskaber eller har skrevet anmeldelse(r) af forfatterens værk(er).
  • Man skal som tilknyttet forfatter kommentere på mindst 10-15 forskellige tekster om måneden. Får man mange tekster adresseret til sig, må man naturligvis nøjes med at kommentere på disse frem for selv at opsøge teksterne. Dog bør forfatteren prioritere at give evalueringer på tværs af profilerne.
  • Man får på sin profilside link til egen hjemmeside, men der kræves ligeledes link retur til Forfattersiden.dk fra denne hjemmeside - med teksten: "Jeg er tilknyttet forfatter på Forfattersiden.dk". Koden hertil udleveres af Forfattersiden.dk
  • Man skal have uploadet et billede og udfyldt sine profildata, og man skal kort beskrive éns egen interesse i Forfattersiden.dk (startende med ordlyden "Jeg er tilknyttet forfatter på forfafttersiden.dk, fordi..")
  • Der skal følges op på kritikken/evalueringen, hvis pågældende skribent har spørgsmål. (Det sker forhåbentlig af sig selv).
  • Man skal selv bidrage med mindst én tekst om måneden.
  • Forfattersiden.dk forventer en selvjustits blandt de tilknyttede forfattere og er overbevist om, at ovenstående punkter vil blive overholdt.

Jeg ønsker at blive tilknyttet forfatter - hvad gør jeg?
Kontakt mig (Forfatter in spe) fra min profilside og lad mig vide, hvis du er interesseret i at indgå i en win-win situation med Forfattersiden.dk ;-)


Jakob Wilms
Profilnavn:Jakob Wilms
Rigtige navn:Kræver login.. Kræver login..
Postnummer:Kræver login..
Fødselsdato:Kræver login..
Tekster:5
Kommentarer:87

Anglicismo
Profilnavn:Anglicismo
Rigtige navn:Kræver login.. Kræver login..
Postnummer:Kræver login..
Fødselsdato:Kræver login..
Tekster:94
Kommentarer:101

chilsen
Profilnavn:chilsen
Rigtige navn:Kræver login.. Kræver login..
Postnummer:Kræver login..
Fødselsdato:Kræver login..
Tekster:398
Kommentarer:102

NannaLA
Profilnavn:NannaLA
Rigtige navn:Kræver login.. Kræver login..
Postnummer:Kræver login..
Fødselsdato:Kræver login..
Tekster:131
Kommentarer:388


Seneste profil og bidrag

Seneste opdateringer

En tilfældig udvalgt tekst

Fra Forfattersiden.dk