Forfattersiden.dkForfattersiden.dk kræver login, før du selv kan bidrage med indhold
 
Forfattersiden
Hvor meget må man fylde?
Hvor meget må man fylde?


Forfattersiden.dk
Forfatter: nhuth
Skrevet: 2013-08-18 02:19:33
Version: 1.1
Anbefal:Klik på +1 ikonet for at anbefale teksten i Google-søgning
 
 Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg
 


En læser har fået mig til at lægge op til en lille høst-debat om spørgsmålet, som er ganske interessant. Hvor meget må, kan og bør man som "F-side-bruger" tillade sig at "fylde" her på siden?
Hvad fylder mest? 100 indlæg med digte á 6 strofer á 4 linjer - eller 1 indlæg med én roman, der rummer 21 kapitler med tilsammen 350 sider?
Ja, ikke? Vrøvl!
Hvor tit bør man kommentere andres tekster? (Det afhænger vel meget af hvad de skriver - og om de ønsker kommentarer til deres tekster). Og det handler vel også om kvalitet og/eller kvantitet.
Det er jo et veritabelt minefelt at begive sig ud i!

Ud af "Forfatter in spe's" (Jesper's) glimrende oplysninger om antal brugere, antal indlæg, hankøn eller hunkøn (der angives kun disse to muligheder), genrevalg, links, kategorier osv, kan der anstilles et utal af spørgsmål, hypoteser og svar.

Hvis du synes, at ovenstående er inderligt ligegyldigt, kan du jo springe det over.
Måske frygter jeg, at nogle vælger at "tie debatten ihjel". Nu får vi se.
(Selv har jeg ikke følt, at jeg fylder noget nævneværdigt her på siden, men stillet over for et udsagn fra én læser, om at han/hun "hele tiden støder på mig" er jeg da blevet bekymret.)

Det vil glæde mig meget om én og anden skulle have tid og lyst til at kommentere.

Venlig hilsen
Nhuth  

haleløs2013-08-18 08:18:29

man 'fylder' efter antallet af anslag.
Vi har jo før vendt siuationen med Jesper; han vil ikke ha' betaling af os, og det er jo suverænt ham som heqsker over sitet!
Jeg er selv meget aktiv her inde og har aldrig følt mig generet af din tilstedeværelse; så jeg er i al fald IKKE spor bekymret!
venligst ...

Lau G.N.2013-08-18 13:57:26

Jeg er selv blevet anklaget for, at bruge siden her som en konkurrence, for flest indlæg og kommentarer. (Altså blive set på top 5.) Det var en der mente det var underligt jeg dukkede op på dem begge, men virkeligheden lå nok mere i, at personen ikke kunne lide mine kommentarer, men aldrig skrev tilbage på dem.

Jeg mener ikke man kan fylde for meget, jeg skal ikke sige mig fri for en del irritation ved, at Nhuths, eller bare min X's tekster fyldte hele rækken på "update listen." Jeg kan ærligt ikke huske om jeg har nævnt det for nogle, for det er jo irrationelt at det skulle være deres skyld.
Nogle skribenter, eller bare personer, vil altid være mere produktive end andre, men dem der står tilbage og føler sig overhalet eller holdt tilbage, vil selvfølgelig "angribe" irrationelt, fordi man føler man bliver holdt tilbage.

Dette betyder ikke, at de mennesker som "angriber" er dårlige eller noget andet negativt, men blot at de har en stor tro på det de laver, altså de vil kæmpe for, at få deres ord igennem.
Men hvis dette ikke kan ske, fordi vi er andre der skriver meget, og bruger vores tid anderledes,
(altså skriver mere.) så må vi jo holdes tilbage, eller fjernes.

Her på siden har vi to store kommentatorer: (jeg siger undskyld for min generalisering, men statistik lyver ikke) Haleløs og Nhuth, selv nyder jeg godt af begges begær for, at hjælpe folk der vil prøve kræfter med ord. Nej jeg kan ikke sige om de kommentere; "godt." hvis jeg må tage så intetsigende et ord i mit valg, men de kommentarer jeg har fået af dem, har hjulpet mig på vej, især fordi de ikke er bange for at give mig kritik. De gav mig kritik selvom jeg i bedre barnlige, tænderbidende raseri, slog i guldet og klagede min frustration, men så gik det op for mig, at det ikke dem der skal lave noget om, det mig. Måske er der en på siden, som skulle tænke over det.

Jeg støtter dig Nhuth, skønt vores tidligere sammenstød, så er jeg enig med dig i denne debat, men kan ikke fylde for meget, for hvis man er værd at læse, eller promovere sig selv lidt her på siden, så kommer læserne med tiden.

haleløs2013-08-18 17:59:55

@Lau; 'se alle opdateringer fra de sidste 24 timer' er jo blot en log over sitets aktivitet; hvis kun én enkelt bruger er aktiv - fylder vedk. selvf. det heeeele.
At man løbende redigerer sine tekster og/eller lægger en masse nye er vel kun positivt og betydeligt bedre end en tom log som signalerer at 'siden er forladt' ;)

Mht. til mine - spøjse / aparte - komm. så kan de til enhver tid frit slettes eller blokeres via besked i min gæstebog ;)

venligst ...

Lau G.N.2013-08-18 18:07:14

Det var ikke et angreb på dig Haleløs, blot en minde som dukkede op, mens jeg arbejde på NatteRavnen teksterne... da jeg gik amok over kritik.
Jeg elsker kommentarer og værdsætter kritik højt nu.

Jeg ved godt disse ting på update listen, men det var jo netop det felt, jeg blev angrebet på, at jeg fyldte de 5 første pladser altid, mens jeg groft skubbede folk væk.
Jeg er netop enig med jer begge, det hele er ment som ris og ros, ikke kritik ^^

nhuth2013-08-19 07:22:26
I dag overvejede jeg at kommentere chilsens digt "Ja" i den private postkasse for at undgå, at min profil igen forstyrrede sagesløse læsere. Men det bliver sgu for omstændeligt på den måde,
så læsere må altså bare springe mig over.
VH.Nhuth

Reppel 2013-08-19 08:22:14

Jeg vil med glæde give mit besyv med i denne debat, skønt det ikke bliver meget debat, da jeg er enig.
Jeg mener ikke at det er at fylde for meget fordi man er en aktiv skribent. Om det så angår tekster eller kommentarer. Jeg kan godt se at skarpe observationer, der bliver italesat omkring en tekst, kan ramme forfatteren, hvis vedkommende ikke ser at det er bolden/teksten der bliver omtalt og ikke forfatteren selv. Jeg har altid nydt godt af den konstruktive kritik her på siden, Nhuth. Kun ved kritik kan man udvikle sine skrivefærdigheder, hvis man tager kritikken op til overvejelse.

Så det korte svar er: Ja, jeg støder også meget på dit navn herinde, men ser det absolut ikke som et problem. Den dag jeg topper med at se dit navn herinde, bliver jeg først bekymret:)

Hilsen Reppel
nhuth2013-08-19 13:37:58
Tak, Reppel. Jeg drister mig til at svare dig hér og ikke i en privat post til dig - vel vidende, at jeg her risikerer, at træde læsere, der nærer animositet mod mine tekster, over deres ømme tæer.
Respekten for "Det frie ord" er vigtigere end den misforståede "stolthed", som jeg ikke føler.
Fri os fra selvbestaltede "bedrevidende" censorer, som fravælger forfattere frem for at vurdere deres tekster!
Tak for din gode kommentar.
Venlig hilsen
Nhuth

chilsen2013-08-20 16:53:43

altså mht den med at kommentere på andres tekster, hvor tit man bør gøre det.. Jeg er ikke så god til det, men det er mest fordi at en tekst virkelig skal ramme mig før jeg har noget at sige til den. Hvis teksten ikke rørte mig betyder det ikke at den er dårlig, men at den ikke lige gjorde noget i mig, hvilket den formentlig gør i andre. SÅ jeg synes altså ikke man skal sige hvor meget man bør og ikke bør kommentere. Man skal kommentere alt det man føler for..

Mht. at fylde, så er det et lidt underligt spørgsmål.. Man fylder vel det man fylder i sit hoved på en måde. Skriver man meget og deler det, så fylder man også meget og jeg vil nu ikke meget det er en crime at være produktiv.
nhuth2013-08-20 17:24:18
Vi er helt enige. Tak til chilsen, haleløs, lau og reppel, som gav sig tid til at kommentere.
Den ene "nye" bruger af siden, som fik mig til at begå dette lille (polemiske) indlæg, har formentlig indset ét og andet om ytringsfrihed.
Vh.Nhuth

Forfatter in spe2013-08-20 18:10:18

Jeg er desværre selv inde i en periode med rigtig meget arbejde, så jeg er desværre ikke selv særlig aktiv på Forfattersiden.dk - jeg kommer dog dagligt forbi og "kigger ind", og det er med stor glæde at se jeres navne optræde på siden over seneste indlæg eller kommentarer. Det er jeg, fordi jeg har "kendt til jer" igennem længere tid nu, og jeg ved, at I er saglige og seriøse, og jeres bidrag er med til at holde det høje niveau her på Forfattersiden.dk (jeg mener jer alle, der har svaret på denne tråd).

Man skal ikke lade andre diktere, hvad eller hvor ofte man skriver, så længe at man opfører sig ordentlig overfor sine med-skribenter. Det er aldrig noget, I får et problem med :-)

/Jesper
nhuth2013-08-20 18:24:29
Tak, tak, tak, tak.
Venlig hilsen

Lau G.N.2013-08-20 18:31:44

@Nhuth

Jeg syntes ikke du skal kommentere / svarer folk over privat chat, for så giver du bare en stille accept, til personen som mener man ikke må kommentere efter sit hjertes behov.
Hvis personen endelig mener der bør være en grænse, så kunne han/hende jo bare komme med sit indslag her. Jeg forstår der må ligge en frygt for, at vi bare "rotter" os sammen mod personen, men det tror jeg ikke vil ske, da vi alle er fulde af forståelse for, at der er mange ambitiøse skribenter herinde.

nhuth2013-08-20 21:05:23
Selvfølgelig har du da grundlæggende ret. Jeg forsøgte blot at konkretisere eller illustrere, hvad der sker, hvis vi selv pålægger os denne accept af censur.
Men mon ikke 99% af læserne er enige med os.
Vh.Nhuth

haleløs2013-08-20 19:56:33

måske skulle vi forklare "Den ene "nye" bruger af siden" at man sagtens kan opdatere teksten uden først at have redigeret i den - alene for at få den skubbet ind på listen over 'Se alle opdateringer fra de sidste 24 timer' ;)
venligst ...
nhuth2013-08-20 20:51:16
He, he.... mon ikke den er "feset" ind?
Vh.Nhuth

Du skal være logget ind, før du kan kommentere og vurdere!

Seneste profil og bidrag

Seneste opdateringer

En tilfældig udvalgt tekst

Fra Forfattersiden.dk