Forfattersiden.dkForfattersiden.dk kræver login, før du selv kan bidrage med indhold
 
Forfattersiden
Lugten af død
Lugten af død


Forfattersiden.dk
Forfatter: chilsen
Skrevet: 2011-11-09 13:46:08
Version: 1.0
Anbefal:Klik på +1 ikonet for at anbefale teksten i Google-søgning
 
 Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg
 


Jeg har lyst til at fortælle om dengang mit hjerte blev revet ud af min brændende brystkasse, og jeg holdte vejret for dig, mens du rev mig ud af hans osende favn og kyssede mig og sagde, at jeg for helvede skulle forstå, at mine læber kun hørte til dine. Fortælle om da du bandt mit hår fast til en stol, fordi du frygtede jeg ville løbe væk, og du kunne se det i mit blik, at jeg ikke vidste hvordan det hele skulle gå, og hvorfor du bliver ved med at holde på mig, når alt jeg vil, er at blive fri.

Jeg har lyst til at fortælle om dengang dine øjne kunne gnistre og tænde stearinlys så langt væk, at ingen fattede hvad fanden der skete, og at jeg ikke kunne tænke andet end ''fuck jeg får tæsk om lidt''. Og jeg pissede dig af, ved at sige, at jeg hadede dit selskab, og at jeg ville hjem igen, for du ville bare have en til at holde af dig. Mine arme er mærkede fra da du holdte fast i mig, der hvor jeg bare ville ud og købe en cola, for jeg var sukkertrængende, men du var andet-trængende, og det skulle selvfølgelig gå udover mig for der var ikke andre.

Jeg har lyst til at fortælle om dengang du kvalte mig under din pude fordi jeg gjorde dig bange, og nu ligger min krop i din kælder og lugter lidt af død.


http://blandet-slik.blogspot.com/2011/11/lugten-af-dd.html

Du skal være logget ind, før du kan kommentere og vurdere!

Seneste profil og bidrag

Seneste opdateringer

En tilfældig udvalgt tekst

Fra Forfattersiden.dk