Forfattersiden.dkForfattersiden.dk kræver login, før du selv kan bidrage med indhold
 
Forfattersiden
Stemmerne
Stemmerne


Forfattersiden.dk
Forfatter: den unge forfatter
Skrevet: 2018-04-08 15:21:17
Version: 1.1
Anbefal:Klik på +1 ikonet for at anbefale teksten i Google-søgning
 
 Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg
 


Stemmerne hvirvler rundt i hoved, uden retning eller form de er der bare og driver mig til vanvid. Dagligt kommer der flere stemmer til, koncentration mistes og jeg mister fatningen. Det eneste der ellers har været mig tæt i dette liv. Hver gang stemmerne tager til, sætter jeg mig ved min computer og ser komedier eller høre høj musik. Det er det, der kan holde mine tanker på rette køl. De stemmer der kommer ud af min computer, kan være lige så larmende som dem der ellers kommer. Men den store forskel mellem dem, er at jeg kan kontroller dem, jeg har magten. Når mit hoved bliver fyldt, krymper min krop sig ikke sammen, som en ensom klump på det kolde gulv. Jeg kan trykke på en knap så lyden mindskes, eller hvis det er helt slemt så stopper jeg stemmerne. Men det kan kun lade sig gøre i små perioder, og på udvalgte tidspunkter af dagen, for ellers tager de omkringliggende stemmer til i styrke.

Tidspunkter som ikke kan planlægges, men de kan føles inden de kommer, stemningen, antallet af de tilstede værende, og hvem de er. Dagligt får jeg trætte beskeder fra min far, om at jeg ikke skal være på min computer hele tiden eller havde høretelefoner i ørne hele tiden. Når jeg går en tur, spiser, ser tv, laver lektier og sågar toilettet. Han skulle bare vide grunden, men grunden vil han bare nægte sig skyldig i, så den holder jeg for mig selv. Min søster er der ingen der kan komme ind til, den alder er hende nået, nægter alt, går i forsvar ved alt. Når sådan to personer mødes, har stemmerne det med at komme tilbage, og flere af de trætte beskeder henvendes til mig. Nogle gange føler jeg at der kun er en udvej, og den ses ikke helt smertefri.          

haleløs2018-04-08 18:47:21

halløjsan og varmt velkommen indenfor til alle os andre!

Med en spændende, relevant tekst om teen-ensomhed i kernefamilien. Som sagtens kunne være indledningen til en længere fortælling?
venligst ...

PS "Jeg kan trygge på en knap så ..." try+KK+e / tygge ?

Hvis du helst vil slippe for kommentarer til din stavning så anfør dette i din profil. Mine kommentarer kan nemt slettes via det røde kryds nederst til højre ;)
den unge forfatter 2018-04-09 09:35:09
Hej, tusind tak for din feedback. tak for at du gjorde mig opmærksom på stavefejlen. ;)

Du skal være logget ind, før du kan kommentere og vurdere!

Seneste profil og bidrag

Seneste opdateringer

En tilfældig udvalgt tekst

Fra Forfattersiden.dk