Forfattersiden.dkForfattersiden.dk kræver login, før du selv kan bidrage med indhold
 
Forfattersiden
Min ærlighed om kærlighed
Min ærlighed om kærlighed


Forfattersiden.dk
Forfatter: Marcus A. L. S.
Skrevet: 2013-08-14 12:21:16
Version: 1.2
Anbefal:Klik på +1 ikonet for at anbefale teksten i Google-søgning
 
 Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg
 


Jeg gad ikke ind i det her spil igen, men det skete. Jeg havde ikke givet op på kærligheden, men var kommet frem til, at den ikke var noget for mig. Men som en afvænnet levemands laster, blev jeg uundgåeligt ramt igen. Så nu sidder jeg og hader mig selv, fordi jeg elsker en kvinde. Mest af alt, fordi hun gør mig skør, jaloux og utilregnelig. Alle har en fortid, jeg har svært ved at leve med min, men allersværest er det, at leve med hendes.

Jeg ved ikke om følelsen mest kan sammenlignes med kvalme eller destruktiv adfærd, men faktum er, at den er der. Tanken om at andre har været der før mig, tæppebomber min tankegang og smadrer min adfærd. Jeg har lyst til at flå computeren op fra bordet på kontoret og smadrer løs til jeg falder grædende i knæ. Og jeg vidste at jeg ville få det på denne måde, hvis jeg lod følelserne løbe af med mig og gav efter for endnu et sæt smukke øjne. Og det gjorde jeg og jeg fortryder. For selvom alt er vidunderligt når jeg har hende hos mig, er tanken om hvad hun laver når jeg ikke er der, destruerende. Ødelæggende, massakrerende og sygelig. Kun fordi at jeg ikke stoler på mig selv, kun fordi jeg lytter til en ud af hundrede historier om kærlighed, hvordan man stikkes i ryggen, men først ser blodet og mærker det, når man har gået rundt i en løgn i massevis af døgn. Det værste er hvis jeg er ærlig, hvis jeg fortæller hvordan jeg har det når hun ses med ham, der nu er en ven, men før var i hendes seng, så vil hun se mig, som den sygeligt jaloux person, som jeg nu engang er. Og så mister jeg hende, men det vil jeg ikke. Fordi jeg er selvisk, fordi jeg elsker hende.

haleløs2013-08-14 12:28:55

jamen, jamen; sikken FREMRAGENDE monolog om ubændig, u-begrundet jalousi!
Måske får du engang lyst til at indtale den (læs under 'HJÆLP/INFO' hvordan) ?
kig på profilerne NannaLA, SWEETS, Chilsen, LauGN m.fl.
venligst ...
PS afvendt = afvÆNNET (?)

nhuth2013-08-14 12:51:52

Til Marcus A.L.S.

I sidste uge fandt jeg et brev uden adresse men med navnet Marcus. I en åben kuvert uden adresse. Men med frimærker. Bare en linjeret A-4 side. Nu lægger jeg den ind hvor jeg kan i håb om at brevet når frem. Her er det:


"Elskede M. Jeg Ikke give mig hen igen, men det skete. Jeg havde ikke opgivet din kærlighed, men var kommet frem til at den var alt for stor for mig. Men som en novice, blev jeg uundgåeligt ramt igen. Så nu sidder jeg og hader mig selv, fordi jeg elsker en mand. Mest af alt fordi du gør mig skør, jaloux og utilregnelig. Alle har en fortid, jeg har svært ved at leve med min, men allersværest er det at leve med din.
Jeg ved ikke om følelsen mest kan sammenlignes med kvalme eller destruktiv adfærd, men faktum er at den er der. Tanken om at andre har været der før mig, tæppebomber min tankegang og smadrer min adfærd. Jeg har lyst til at flå computeren op fra bordet på kontoret og smadre løs til jeg falder grædende på knæ. Og jeg vidste at jeg ville få det på denne måde, hvis jeg lod følelserne løbe af med mig og gav efter for dine smukke hænder. Jeg gjorde det og jeg fortryder. For selvom alt er vidunderligt når jeg har dig hos mig, er tanken om hvad du laver når jeg ikke er der, destruerende. Ødelæggende, massakrerende og sygelig. Kun fordi at jeg ikke stoler på mig selv, kun fordi jeg lytter til en ud af hundrede historier om kærlighed, hvordan man stikkes i ryggen, men først ser blodet og mærker det, når man har gået rundt i en løgn i snesevis af døgn. Det værste er hvis jeg er ærlig, hvis jeg fortæller hvordan jeg har det når du ses med hende der nu er en ven, men før var i din seng, så vil du se mig, som den sygeligt jaloux person som jeg nu engang er. Og så mister jeg dig, men det vil jeg ikke. Fordi jeg er selvisk, fordi jeg elsker dig."

Der var ingen afsender på. Håber, at du kan bruge det.
Vh.Nhuth
Marcus A. L. S.2013-08-14 14:03:24
Jeg må indrømme at jeg ikke forstår din kommentar/ dit svar...
Det er min tekst ord fra ord, med omvendt afsender/modtager forhold...
Vil du uddybe hvad betydningen med dette er?

haleløs2013-08-14 14:46:03

@nhuth har faktisk en glimrende pointe; at i stedet for at tale ud til læseren så hellere 'snakke hulter-til-bulter u-sammenhængende ud direkte TIL DIG (hende)' ville give din tekst en helt anderledes, dramatisk dynamik!
Prøv at kigge på NannaLA's to tekster Brev til en kvinde og Brev til en kvinde (II)
venligst ...

Du skal være logget ind, før du kan kommentere og vurdere!

Seneste profil og bidrag

Seneste opdateringer

En tilfældig udvalgt tekst

Fra Forfattersiden.dk