Forfattersiden.dkForfattersiden.dk kræver login, før du selv kan bidrage med indhold
 
Forfattersiden
En sommerdepression
En sommerdepression


Forfattersiden.dk
Forfatter: Ester Jensen
Skrevet: 2012-09-04 09:14:48
Version: 1.0
Anbefal:Klik på +1 ikonet for at anbefale teksten i Google-søgning
 
 Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg
 


   Endelig er den lange, lyse sommer forbi. Endelig kan hun ånde lettet op og slappe af. Nu kommer den længe ventede efterårsperiode, der munder ud i vinteren. Kulden annoncerer sin ankomst ganske gradvist, så hele herligheden ikke kommer på en gang. Alle hendes organer jubler, når hun fra sit loftsvindue ser blæsevejret byde bladene op til dans. Fryden i hende bobler, og hun føler sig så let og fri. Sommeren glider i baggrunden, hvor den hører hjemme. Velkommen vinter! Velkommen kulde og indendørs hygge. Velkommen våde snefnug og røde kinder. Farvel dage med hedeslag og svedpletter. Nu kan hun falde til ro og lade vinden rense sin krop for sommerens sorger og nedture. Hun kan smide sig på græsset, se fuglene flyve sydpå og glemme alt om sin sommerdepression.

haleløs2012-09-04 10:33:22

ja; JEG foretrækker osse selv efteråret! I denne (for) korte meget velformulerede tekst savner jeg dog noget om naturens efterårs-farvenuancer osv. ... MEN forstår selvf. udmærket, at teksten (primært) handler om Hp's lettelse over at slippe af med 'den laaaange, varme, lyse sommertid' ;)
venligst ...
PS kunne 'Fryden i hende bobler, ...' mon ikke beskrives endnu bedre ?
Ester Jensen2012-09-13 13:48:42
Tak for din kommentar. Du har nok ret i, at jeg kunne have uddybet mere (og det er bestemt ikke viljen, det er galt med) - men jeg valgte at holde teksten kort og præcis, så budskabet lettere trænger ind. Desuden er jeg i gang med et essay under titlen "Efterår", hvor jeg slipper min indre efterårs-fanatiker løs :) for ikke at komme til at bruge for mange af de samme vendinger, blev denne tekst så (muligvis FOR) kort.

Jo... "Fryden i hende bobler" er ikke det mest præcise udtryk - klichéerne er nogle farlige fælder for mig

Du skal være logget ind, før du kan kommentere og vurdere!

Seneste profil og bidrag

Seneste opdateringer

En tilfældig udvalgt tekst

Fra Forfattersiden.dk