Forfattersiden.dkForfattersiden.dk kræver login, før du selv kan bidrage med indhold
 
Forfattersiden
Lektionen 2 del, Erotisk novelle
Lektionen 2 del, Erotisk novelle


Forfattersiden.dk
Forfatter: Akina Satini
Skrevet: 2019-10-19 11:27:35
Version: 1.0
Anbefal:Klik på +1 ikonet for at anbefale teksten i Google-søgning
 
 Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg
 


”Du ser træt ud” siger min bror ved morgenbordet.
Hans ord flår mig ud af mine tanker. Min tanker om gårsdagen lektion.
”Jeg har ikke sovet så godt i nat” siger jeg og kigger ned i min tallerken. Jeg skubber min mad rundt og sukker.
”Er du syg?” spørger han.
”Syg af længsel over at se Seto igen ” tænker jeg.
”Det tror jeg ikke” siger jeg stille.
”Du har ikke sovet, du spiser ikke og du ser varm ud”
”Tilkald straks Sunu” befaler min bror. ”Han tjekker om du er rask”
Sunu tjekker mig og konstatere at jeg ikke fejler noget. Dog råder han til, at jeg tager en kappe på i den kølige morgen brise, så jeg ikke bliver syg.
”Skønt” tænker jeg og surmuler lidt.
Så kommer jeg i tanke om, at jeg jo kan tage en af kjolerne på med en dyb hals, så Seto ikke kan holde øjne fra mig. Jeg kan mærke at gløden bliver tændt i mig.
Jeg finder en hvid kjole, med et skørt den starter under min barm og et tyndt stykke stof der dækker hver af mine bryster og bliver bundet i nakken. En lang halskæde vil lede hans blik ned imellem dem. En lang slis i skørtet gør, at mit ben vises hver gang jeg tager et skridt. Jeg slår min kappe omkring mig, og sikre mig at jeg intet afslører af mit vovede tøj. En kammerpige henter mig i mine gemakker og følger mig ud til de vagter der eskorterer mig hen til Seto.

Da jeg ankommer til Ras tempel, møder Seto mig udenfor. Det er stadig kølige, men solen er begyndt at varme luften op.
”Lad os starte dagens lektion, men at gå en tur” Han kigger i retningen af de hellige haver.
Jeg har svært ved at skjule min skuffelse. Så jeg kigger ned og giver ham tegn til at føre an. Han nikker og viser vej. Han er rolig i hans bevægelser. Vi går alene i stilhed i et stykke tid. Vi kommer til et sted hvor de smukkeste hvide blomster gror. Han bøjer sig ned og plukker en blomst.
Han rækker den til mig og vender sig bort fra mig.
”Det der skete i går, må ikke ske igen”. Han holder en kort pause. ”Jeg blev grebet af din skønhed, og i et øjeblik bilde jeg mig ind at jeg havde ret til dig.” siger han hårdt. ”Jeg er dig ikke værdig og jeg vil ikke svigte din bror, ved at tage dig, som min egen. Din bror alene har retten til at give dig bort. Jeg vil bede dig om forladelse over min opførsel i går.” hans stemme er afventende.
”Du har intet at bede forladelse om. Jeg ønskede selv din berøring” siger jeg blidt og rør ved hans arm. Han vender sig om imod mig. Hans isblå øjne undersøger mit ansigt.
” Det vil være forræderi, hvis jeg giver efter for mine lyster. Du er af helligt blod og at jeg besudler dig, vil være en hån af guderne” Jeg kan se smerten i hans ansigt. Han knurrer sin hånd og vender sig bort fra mig. Mit hjerte bliver tung som en sten.
”Lad os gå tilbage” for han sagt, med en opgivende stemme. Vi gå tilbage til det lokale, hvor vi har vores lektioner. Jeg er skuffet og ked af det. Kan det virkelig passe at min egen bror, ikke ønsker at jeg skal være lykkelige. At han vil se mig hos en mand, som ikke ejer mit hjerte.
Jeg kommer ind og sætter mig på min stol. Min tænker flyver rundt i mit hoved.
”Er du syg?” spørger Seto.
”Nej” siger jeg uden at tænke mere over det.
”Så tag kappen af” siger han ligegyldigt.
Jeg fjerne min kappe imens jeg kigger ned i bordet. Jeg samler mod til mig og kigger op, han står med ryggen til mig.
”Hvad skal jeg lære i dag?” siger jeg køligt.
Han tager en sten tavle op og vender sig rundt. Jeg fremtvinger et smil. Han får øje på mig og taber både mund og tavle. Jeg kigger hurtigt ned af mig selv og husker nu den afslørende kjole. I en hurtig bevægelse sætter jeg mig på knæ foran den ødelagte tavle. Imens jeg undskylder og starter med at samle den op. Seto sætter sig på knæ overfor mig, han siger ikke noget og han hjælper ikke med at samle op. Jeg stopper og kigger op på ham. Hans øjne er mørke og fast låste på mine bryster. Jeg kan mærke varmen i kroppen og mit tempel snøre sig sammen. Jeg tager en dyb indånding.
Jeg kan se at han kæmper for at holde sig tilbage. Jeg trækker i min kjole, så slidsen afsløre mine bare ben. Jeg beder til at han lader hans indre vilddyr vinde.
Han tager mig om mit liv og skubber mig tilbage så jeg må sætte hænderende i gulvet bag mig, for at holde balancen. Han holder mig om livet med den ene arm og støtter på gulvet med den anden. Han stemmer er dyb og hæs, hans øjne er mørke og fyldt med ophidselse.
”Jeg må have dig” siger han afventende. Hans øjne borer sig ind i mine. Jeg tager en dyb indånding og mit tempel åbner sig. Jeg nikker og bider mig i læben.
”Spred dine ben” siger han hæst. Jeg gør som han siger og han skubber min kjole til side, så stof der dækker mit køn, bliver synligt. Han lægger mig forsigtigt ned på gulvet og skubber sig ned mellem mine ben. Mit tempel brænder, da jeg mærker hans erektion imod mig. Han kigger mig stadigvæk i øjnene, men da hans hånd finder vej til de bløde kurver af mit bryst, så må jeg lukke dem, og udstøde et gisp af nydelse. Han kysser mig på halsen og jeg stønner stille, hver gang hans hånd klemmer om mit bryst.
Jeg kan mærke han smiler imod min hals, han elsker at jeg er i hans vold. Han fører hånden ned til indersiden af mit lår og langsomt føre han den op, op til kanten af det stof der dækker mit køn. Jeg bider mig hårdt i læben for at holde et gisp tilbage. En finger finder vej ind under stoffet, til indgangen af mit tempel. Jeg vrider mig under ham af nydelse og et lille støn undslipper mine læber. Mit tempel skriger på ham. Han begynder forsigtigt at føre en finger ind i mig, jeg tager om hans arm, for at holde ham tilbage. Jeg kigger overrasket på ham.
Han sender mig et blik, jeg har set før. Det er det blik han får når han laver noget forbudt.
Jeg kan mærke at han spænder i armen og forsigtigt tvinger han, sin finger længere op i mig. Alt i mig siger at jeg ikke må slippe mit greb, for jeg vil ikke kunne holde et skrig af nydelse tilbage, hvis jeg lader ham får sin vilje.
Det banker på døren.
”Et øjeblik” hvæser han af døren. Frustration og vrede over at blive forstyrret lyser ud af ham. Han trækker vejret et par gange for at same sig. Han tager sin hånd til sig og inden han flytter sig fra mig, giver han mit bryst et sidste klem.
Han rejser sig op og retter på sin erektion. Han sukker frustreret og rækker mig sin hånd. Jeg tager den og han trækker mig op på benene igen. Jeg skynder mig at rette på mit tøj og tager min kappe på. Så går jeg imod døren.
Jeg kigger tilbage imod ham, han står med begge hænderende fast placeret på bordet, der står i den fjerneste del af rummet.
”Det var meget lærerigt i dag, vi ses i morgen” siger jeg drillende.
Han vifter irriterede med hånden og knurre ”Ja”
Jeg kan ikke vente til i morgen. Til igen mærke hans hænder på min krop.  

Stigmata2019-10-19 13:18:02

Anden del af din erotiske novelle er meget mere velskrevet og sammenhængende end første del. Jeg kan ikke fornemme at du skulle være ordblind!

Jeg har nærlæst den og vil læse den igen i aften, du forstår et sprog med antydningens kunst uden at støde nogen, og din tekst er - meget - dragende.

Keep up the good work!

Stigmata.
Akina Satini2019-10-19 13:21:37
Tusinde tak. :-D
Det er jeg glad for at høre.
Der er også en 3 del, men den er meget lang. Så overvejer at opdele den.

Stigmata2019-10-25 03:43:12

Jeg glæder mig ikke så meget til at læse 3. del for jeg ved så meget at det endte med et brag. :-(

Stigmata.

Du skal være logget ind, før du kan kommentere og vurdere!

Seneste profil og bidrag

Seneste opdateringer

En tilfældig udvalgt tekst

Fra Forfattersiden.dk