Forfattersiden.dkForfattersiden.dk kræver login, før du selv kan bidrage med indhold
 
Forfattersiden
Esoteriske Slips (rev.) Forord
Esoteriske Slips (rev.) Forord


Forfattersiden.dk
Forfatter: nhuth
Skrevet: 2013-08-14 17:10:46
Version: 1.3
Anbefal:Klik på +1 ikonet for at anbefale teksten i Google-søgning
 
 Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg
 


Den romanlignende tekst er resultatet af et ”skriveprojekt”, som løbende er blevet påvirket og inspireret af læsernes kommentarer på forfattersiden.

Da jeg begyndte på en lille ”vrøvlehistorie” for et års tid siden, anede jeg kun konturerne af nogle flimrende mål i det fjerne. Noget om at lege med ord, noget om at huske dem, smage på dem og finde noget af deres kraft og energi. Noget om ordenes virkning på hjernen og hjertet - og måske hjernens og hjertets fremkaldelse eller reproduktion af ord. Måske er min tekst bare en lang leg med og om ord.
Forsøgsvis lagde jeg lidt ud på forfattersiden efterhånden som jeg skrev det. Mange læste med, og en del kommenterede tålmodigt. Tak for det. Jeg havde kaldt mit indlæg for ”en tekstprøve”.
Men nu er teksten blevet lang. Nu kalder jeg den bare for ”Esoteriske Slips”. Romanens tempo er forsøgt holdt nede. Så læseres tålmodighed sættes på hårde prøver. De nævnte ”slips” er Freuds betegnelse for de udtryk, der uvægerligt røber vores skjulte tanker, ønsker og fordomme, selv når vi tror os uopdagede.

Kommentarer til min bog, især de kritiske, er fortsat velkomne. Samtidig læser jeg i pressen næsten dagligt om nye forskningsresultater på ”hjerneområdet”. Senest om ”at kunne åbne en dør med tankens kraft”! Det er jo lige vand på min lille mølle. Begrebet "Entropi"! Og (sept.2012) om at hjerte og hjerne kommunikerer med hinanden! Og senest Mathias Seidelins bog om Allahs Krigere, som jeg glæder mig til at læse.
Tak til ”haleløs” og de mange læsere, der har hjulpet mig. Disse kommentarer er en forudsætning for, at projektet kan gennemføres.

Esoteriske Slips Kap. 1 Butikken

Øvrige kapitler: Esoteriske Slips - Roman m. slutning - links til kapitler

Du skal være logget ind, før du kan kommentere og vurdere!

Seneste profil og bidrag

Seneste opdateringer

En tilfældig udvalgt tekst

Fra Forfattersiden.dk