Forfattersiden.dkForfattersiden.dk kræver login, før du selv kan bidrage med indhold
 
Forfattersiden
Lektionen 3 del
Lektionen 3 del


Forfattersiden.dk
Forfatter: Akina Satini
Skrevet: 2019-10-29 16:25:06
Version: 1.4
Anbefal:Klik på +1 ikonet for at anbefale teksten i Google-søgning
 
 Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg
 


Det er tidligt om morgenen, der er helt stille, da jeg vågner fra en skøn nattesøvn, og er fuld af forventning til dagen lektion hos Seto. Min drømme har været fyldt med scenarier om hvordan han vil tage mig, og hvor. At mærke han guddommelige krop oven på min, han ånde mod min hals, hans hænder der grådigt flår mit tøj af, hans bløde læber der dækker min villige krop med kys. Men den tanke, der får mit tempel til at brænde, er at mærke ham trænge op i mig, At mærke ham i mig. Et længselssuk slipper mine læber og jeg kan ikke lade være med at lukke øjne og lade min ene hånd finde vej, til det bryst han rørte ved i går. Jeg kan ikke vente med at skal se ham i dag. I dag, er dagen hvor jeg bliver hans tempel af lyst og tilbedelse. Jeg slipper et lille suk og lader mine finger glide ned langs min krop, til mit inderlår. Med let berøring lader jeg fingrene find åbningen til mit tempel.
Hvad er det? Jeg er – våd! Tænker jeg.

Jeg tager hånden op for at se om det er min kvindelige tid, men til min overraskelse er væsken klar. Jeg lader finderne finde vej til min våde indgang og skubber forsigtigt en finger ind. Den glider ind uden besvær og det føles fantastisk, ligesom da Seto gjorde det i går. Åh, hans dejlige fingere. Endnu en finger finder med lethed vej og jeg skubber dem begge så langt op jeg kan.
”ÅHhhhhhh” stønner jeg. For mine øjne ser jeg Seto og forstiller mig at det er ham der har to fingere oppe i mig. Jeg bider mig i læben og med den anden hånd tager jeg let om mit bryst. Jeg tager mine våde fingerer ud og lader dem glide op til den lille følsomme knop.
”Jaaa” sukker jeg, da jeg mærker hvor følsom den er. Med de to fingerer, begynder jeg at massere den. Først stille rund i cirkler, så jeg kan mærke hver en lille gnist den sender til mit tempel, så fra side til side, da det føles mere intenst. Jeg kan mærke at der er et sted som er mere følsomt end det andet. Jeg koncentrer mine bevægelser om det og kan mærke nydelsen vokse i mig. Mine fingere borer sig ind i mit bryst af ren nydelse og jeg tænker tilbage på den dag ved floden. Den dag hvor Seto for først gang rørte ved mig. Jeg kan huske hvordan hans fingere legede med min knop og han hvisken i mit øre. ”Giv slip og lade nydelsen fylde dig” Hans ord er helt tydelige for mig og jeg giver slip og lader nydelsen tage over.

”Åhh jaaa. Ahhhaaa, mmmm” stønner jeg, da nydelsen vælder ind over mig. Hver en muskel i min krop er spændt og grebet om mit bryst er fast. Jeg flytter hurtigt mine fingere til det strittende sted på det, og give det et klem. Den lille smerte forhøjer nydelsen i mit tempel og det skylder ind over mig igen. Imens jeg ligger her og vrider mig, kan jeg ikke lade være med at ønske at Seto var her til at se det. Se hvordan jeg leger med mig selv, hvordan jeg vrider mig af nydelse og hvor klar jeg er til ham. Til sidst må jeg flytte mine fingere, da jeg ikke kan klare mere af denne fantastiske nydelse. Jeg ligger her et øjeblik med lukkede øjne og nyder følelsen i mit tempel. Min hjertet banker derudaf og jeg kan mærke det i den lille knop. Ja, i hele mit tempel banker min puls. Jeg føler at jeg svæver på en sky og at jeg er fri og guddommelig.  


En af kammerpiger kommer ind. Jeg slår øjnene op og skylder mig at tørre fingrene af i mit lagen. Kammerpigen fortæller mig at en vigtig gæst kommer i dag, så efter morgenmaden, skal jeg gå ned i tronsalen, hvor jeg skal stå ved siden af min brors trone. Jeg er en blomst i ørkensandet, som min bror kalder mig. Smuk, stæk og stædig. Han leder stadig efter en mand som kan håndtere mit iltre temperament og trodsige natur. Alle min pejler har fundet disse egenskaber for svære at håndtere og frastødende. Jeg ønsker ikke en ægtemand, som kvinde er jeg underlagt en mands ord. Nu er det min brors ord der gælder og han har al for travlt til at holde styr på mig, men når jeg bliver gift, er min ægtemands ord lov. Der er kun en mands ord jeg vil lystre!

Jeg står op og gå ud til mit bad. Det nedsænkede marmor kar er i midten af mit baderum. Kammerpiger og tjenestepiger er i fuld gang med at forberede min dag. Jeg går hen til kanten af karet og skubber min natkjole udover mine skuldre. Stoffet er let, så den falder langsomt. Min krops sanser er forstærket, så jeg mærker hvordan stoffet falder ned af mig. Først glider det ned ad min strittende bryster, stoffet er så blødt imod dem. Så ned over min mave, og min velformet numse. Jeg forsøger at dække mit køn, men tilfældige placeret hænder, da jeg er bange for at nogen skulle opdage, hvad jeg lige har lavet. Jeg står ud af min kjole og sætter en forsigtig tå i vandet. Det er varmt og dufter af lavendel. Jeg flytter den anden fod ned i vandet og går langsomt ned af de 3 trin. Varmen fra vandet fylder min krop. Jeg kan mærke på min hud hvor vandet rammer mig. Når jeg stå på bunden af karet, gå det til lige under mit køn. Den varme damp rammer mit tempel og det snører sig sammen. Jeg er meget bevist om ikke at reagere på det. Jeg begynder at sænke mig lige så stille ned i vandet. Først mit køn, jeg bider mig i læben, da vandet rammer det.
”Er det for varmt?” spørger en tjenestepige.
”Det er fint” svare jeg med en rolig stemme. Vandet når mine bryster og de begynder at stritte igen, da de kommer under vandet. Varme er skøn imod min hud.

En tjenestepige hælder olie i mit hår, imens en anden kommer ned i bade til mig, og begynder at vaske mig. Hun er en spinkel ung kvinde, men sort hår til skuldrende. Hendes øjne er næsten helt sorte, hendes læber er smalle og næsen lidt for står til hendes lille ansigt. Hun er tynd, så tynd at hendes brystben og hofteben er tydeligt. Hendes bryster er små, runde og stritter lidt op af. To små blå mærker på hver side af dem, indikere at en har haft hårdt fat i dem. De højt stående mænd på paladset, har ret til at tage en tjenestepige, hvis de ønsker det og de kan være meget grove. Jeg har set flere piger med bide mærker og andre sår efter deres behandling. Jeg bryder mig ikke om tanke, at noget så følsomt som en kvindekrop, skal udsættes for smerte, bare for at en mand kan blive tilfredsstillet. Hendes mave er slank og hendes køn bliver dækket af kortklippede sorte hår, formet i en trekant. Alle tjenestepiger har det, så de altid ser indbydende ud og mændene kan se hendes status. Kammerpigerne har en streg og jeg har ingen ting. Det skal symbolisere min renhed.

Først vasker hun mine arme, så skulderne og ned ad ryggen. Så når hun til mine kraveben og mine bryster. Jeg stirrer ud i luften og forsøger ikke at vise at hende berøring påvirker mig. Men det gør den, de bløde cirkulære bevægelser minder om, dem Seto laver når han rør ved dem. Tænk på noget andet end Seto. Alt andet en ham. tænker jeg.
”Vil De rejse dem op?” spørger tjenestepigen afventende. Jeg rejser mig tøvende op. Hun forsætter med at vaske mig. Først det nederste af mine ben, så knæene, og lårene. Hun kommer til at strejfe mit køn, da hun vasker indersiden af mine lår.
”Så er det vist nok” skynder jeg mig at sige. Sætter mig ned og læner mig tilbage, så jeg kan få skyldte olien uf af mit hår. Jeg skynder mig op af vandet og bliver svøbt ind i et dejlig blødt klæde. Kammerpigen kommer ind med en af mine fineste kjoler og mine smukkeste smykker. Kjolen fremhæver mine smukke kurver og smykkerne understreger min status. Jeg er Faraoens elskede lille søster.

haleløs2019-10-29 18:24:00

teksten er alt for lang - uoverskuelig på min lille mobilskærm! Opdelt i mindst to selvstændige dele, evt med link se 'HJÆLP/INFO' + storyid i hovedmenuen
venligst ...
Akina Satini2019-10-29 19:14:17
Den er hermed delt i 2.

Stigmata2019-10-29 19:02:47

Hej.

Det er ikke fordi jeg ikke VIL læse din erotiske novelle, men kapitel 3 er simpelthen for lang, enig med Haleløs i at du skal opdele novellen i to dele, det skrev du jo også til mig da jeg kommenterede del 2 at du ville med 3. del.

Stigmata.
Akina Satini2019-10-29 19:05:03
Jeg har faktisk del den op. Del 4 er længere end del 3. Men jeg vil se om jeg kan dele den.

Stigmata2019-10-29 19:27:14

Se det hjalp på overskueligheden.

Denne del er ligeså velskrevet som 2. del, hvis ikke bedre.

Du skriver i hvert fald godt, og dit sprog er fortsat holdt i en stil der kender antydningens kunst.

Jeg drages af din tekst, springer straks videre til 3. afsnit. :-).

Stigmata.

Du skal være logget ind, før du kan kommentere og vurdere!

Seneste profil og bidrag

Seneste opdateringer

En tilfældig udvalgt tekst

Fra Forfattersiden.dk