Forfattersiden.dkForfattersiden.dk kræver login, før du selv kan bidrage med indhold
 
Forfattersiden
Luciferian
Luciferian


Forfattersiden.dk
Forfatter: Kennethjn
Skrevet: 2020-02-29 17:27:37
Version: 1.0
Anbefal:Klik på +1 ikonet for at anbefale teksten i Google-søgning
 
 Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg
 


Jeg har brug for noget konstruktiv kritik og egentligt vide om det fungere med denne start på min første novelle. Se bort fra korrektur.

”Bid mig i kinden og kald mig forfærdelige ting” sagde hun, jeg sad helt stille tilbage i sengen mens hun sad på mig og var paf over hvad jeg havde hevet med hjem fra rockbaren på den anden side af broen, ikke den rockbar nede ved havnen, den var fyldt med 3 rangs borgere og bongmix. Jeg bed hende i kinden ”Din usle lille billige møgfisse” sagde jeg så højt at jeg tror naboen vågnede op i chok om et mareridt, at han havde haft en forfærdelig drøm, dog blev han nok højst sandsynligt opstemt han ser ret bizar ud, synes også jeg har hørt ham i haven sige til hans kone på et givende tidspunkt en sommerdag at han følte sig svulstig, så han ligger nok og hiver sig i raketten.

Hun stak mig en flad ”KOM SÅ, vær nu fucking kreativ ellers kan jeg ikke!” Jeg slyngede ord ud ” Dumme so” Uambitiøst, det mente hun også for hun stak mig hårdere flade i takt med hvert ord jeg sagde, ud af det konstante pres hun pådutter mig, skriger jeg ”JEG RIVER GEVIRET AF EN UDSTOPPET HJORT OG MASER OP I SKRÆVET PÅ DIG” Hvad fanden er der galt med mig tænker man så, men det virker åbenbart på den sindsforvirrede eksistens for hun skreg som noget jeg aldrig før har hørt og aldrig før har jeg selv faket en orgasme som her, jeg blev til en slap nudel og hun vendte sig om og lå fem minutter uden at sige noget i bare udmattelse.

”Skal vi smide en film på at sove til?” siger hun uden at anerkende den syge akt der lige har fundet sted. ”Jeg er ked af det, jeg har desværre en aftale her om en halv times tid, skal sove hos en kammerat, vi skal nemmerlig en tur til Ærø i morgen” Sagde jeg påvirket samt akavet, samtidigt var det også noget forbandet vås jeg fyrede af, men lige her er det eneste tanke jeg har i baghovedet altså at denne pige muligvis slår mig ihjel i min tryghedssøvn, med den syge oplevelse jeg lige har haft med hende.

”Er det ikke lidt sent, klokken er 5 om morgenen og du er brændt af på ecstasy?” Hun sagde det lidt skeptisk men det gav alt i alt ret god mening da det må være den mærkeligste åbenlyse løgn hun havde hørt efter et one night stand. ” Jo, men vi tager altid den hersens tur til Ærø, hvert år D. 5. juli, byturen her til aften var slet ikke meningen, men det ene tog det fucking andet, du ved” sagde jeg mens jeg snøvlede lidt pga. ecstasyen svingede mit indre rundt.

Hun steg ud af sengen tog sit tøj på, ansigtet på hende mindede mig om Lisbeth Salander fra Millenium triologien, hendes krop var kridhvid lang og slank, hende øjne var grønne som en sommer eng, de lyste lokalet op følte jeg, men jeg var trods alt også på min nummer to pille Ecstasy, hendes ene arm var prydet med geisha kvinder og lotusblomster. Hun var en utroligt attraktiv Goth pige, på hendes hvide trusser var der et pentagram, vanvittig men smuk pige. Hun skulede til mig, gik ud ad døren og hvorhen anede jeg ikke. Jeg færdiggjorde mig selv og lagde mig til at sove til en genudsendelse af debatten på DR2.

Du skal være logget ind, før du kan kommentere og vurdere!

Seneste profil og bidrag

Seneste opdateringer

En tilfældig udvalgt tekst

Fra Forfattersiden.dk