Forfattersiden.dkForfattersiden.dk kræver login, før du selv kan bidrage med indhold
 
Forfattersiden
Nedern følelse!
Nedern følelse!


Forfattersiden.dk
Forfatter: NicoInYourFace
Skrevet: 2012-02-13 12:30:23
Version: 1.0
Anbefal:Klik på +1 ikonet for at anbefale teksten i Google-søgning
 
 Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg
 


Jeg føler mig så fandens uinspireret! Jeg har mistet lysten til at skrive, men alligevel tvinger jeg mig selv til at få noget tekst på bordet! Jeg har bare ingen idé om, hvad jeg skal skrive og hvor fanden, jeg skal starte!

Jeg føler mig pisse irriteret. Specielt fordi jeg så gerne vil skrive noget der ægger og lyder kækt! Jeg vil gerne skrive noget, der får munden til at løbe, men det kan jeg bare ikke lige pt! Og det er så nedern!

Anyway. Så det snart valentine's day. Total overrated! Og jeg som er så ærke amerikansk inden i .. Jeg burde ikke hate på Valentine's day, men det gør jeg! Og det gør jeg, fordi jeg hellere vil bruge en hvilken som helst dag på at vise min boy, hvor meget jeg holder af ham. Jeg vil ikke benytte mig af d 14. Februar. Jeg vil benytte ALLE dage! I treat my boy like it's Valentine's. HVER GANG! Tsk. Opreklameret pis. Sorry to say.

Og så er der en ting til, der faktisk også pisser mig af: Study life.
Jeg begynder på KVUC fra Marts 5. MEN! At der så kun findes studieboliger til "Rimelige penge" (Lol 4-5000 dkk / md).... Hva fanden tænker de? Studerende får max 5600 i SU! Det ikke altid, at der er tid til studiejob ved siden af, når der er et bjerg af lektier, der skal laves. Så hvorfor fanden skal man kun leve på en 1000 om måneden, guys! Pull yourself together! Tænk jer dog om! Det er ikk alle studerende, der har forældre, der gider betale dit og dat, mens de er udeboende! JEG gider ikke at have, at min far skal betale dit og dat, når jeg bor ude! Jeg vil sku da kunne klare mig selv! 100%! Det jo ikk for sjov, at min far ikke har lavet nogen børneopsparing. Jeg er opdraget til at fight for ting! Jeg ska sku ikk ha alt muligt serveret på et sølvfad. Jesus christ.

Sorry for mit trip, men det her skulle bare ud somewhere!

haleløs2012-02-13 12:51:06

jamen ... hér er da motivation NOK til en heeel social-realistisk ROMAN!
'Jeg vil sku da kunne klare mig selv! 100%!' (sGu http://sproget.dk/lookup?SearchableText=sgu)
Så bare skriv løs, du; motivationen har det med først at indfinde sig efter side 100 ;)
venligst ...

Du skal være logget ind, før du kan kommentere og vurdere!

Seneste profil og bidrag

Seneste opdateringer

En tilfældig udvalgt tekst

Fra Forfattersiden.dk