Forfattersiden.dkForfattersiden.dk kræver login, før du selv kan bidrage med indhold
 
Forfattersiden
Den haltende kat
Den haltende kat


Forfattersiden.dk
Forfatter: christina1991
Skrevet: 2011-06-02 14:31:26
Version: 1.0
Anbefal:Klik på +1 ikonet for at anbefale teksten i Google-søgning
 
 Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg
 


Det var en tidlig mandag morgen, pigen gik ned ad den snævre gade, da hun så bevægelsen. Hun gik hen til det sted, bevægelsen kom fra. Der lå en lille bunke blade, hun skulle lige til at vende sig om for at gå, da hendes blik blev fanget af noget der ikke lignede blade, men pelsen på et eller andet dyr. Hun fjernede bladene, det var en tilskadekommen kat, den var sort med en hvid sok.

Hun var kommet hjem med katten, ledte efter hendes forældres førstehjælpskasse. Forældrene arbejdede begge til langt ud på aften, men lige pludselig dukkede faren op i døren, det var første gang, det var sket at han var kommet hjem så tideligt i hvertfald så langt som hun kunne huske tilbage. "Hvad i alverden er det for en ting?" spurgte han (faren var ikke så glad for dyr som datteren, så et hvert form for dyr blev udtalt som en ting) ""Det er en kat, og den er kommet tilskade." "Hvad har det med os at gøre?" "Det var mig der fandt den, og man skal hjælpe et hvert levende væsen der er i nød, som du selv plejer at sige!"

Katten kom sig langsomt dag for dag, men pigen var ikke glad, da jo nærmere de kom den dag, hvor at den blev rask, desto nærmere kom den dag hvor de skulle af med den. Tre uger efter at de fandt den skadede kat, var katten så rask at den skulle slippes fri. Da pigen tog afsked med katten kom far og mor, og sagde "Hvis vi ikke finder dens rigtige ejer, kan du beholde den." pigen lyste op i et smil. De satte plakater op med et billede af katten og der stod: Fundet. Er der nogle der mangler denne kat.

Månederne gik, men der var ingen der henvendte sig, og katten fik navnet, Zeus.

haleløs2011-06-02 16:00:25

Meget, meget livsbekræftende, kærlig beretning om medfølelse på flere plan. Selvbiografisk?
venligst ...
PS der findes en række aktive, unge skribenter på ca. din alder, nævner lige i flæng: NannaLA , Obscurum , JKKN , EnKvindesTanker , m.fl. ...
christina19912011-06-02 17:17:36
Tak, nej den er ikke selvbiografisk. Men jeg har altid ment at man skal hjælpe dem der har brug for det, så meget man kan.

Du skal være logget ind, før du kan kommentere og vurdere!

Seneste profil og bidrag

Seneste opdateringer

En tilfældig udvalgt tekst

Fra Forfattersiden.dk