Forfattersiden.dkForfattersiden.dk kræver login, før du selv kan bidrage med indhold
 
Forfattersiden
En patriod
En patriod


Forfattersiden.dk
Forfatter: Renna
Skrevet: 2011-12-22 20:29:22
Version: 1.0
Anbefal:Klik på +1 ikonet for at anbefale teksten i Google-søgning
 
 Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg
 


Det havde regnet hele dagen. Udsigten fra min lejlighed så lige så trist ud. Grå tage, vindslidte murstens huse, og nøgne træer hvis grene strakte sig som grådige hænder mod den askegrå himmel.
Jeg rullede persiennerne ned, uden tøven. Smed en frysepizza i ovnen og tændte for computeren. Jeg skulede til vasketøjskurven, som var på grådens rand, og gik på nettet.

Flere ting skete på samme tid. Æggeuret ringede frustreret i køkkenet, et voldsomt grønt lys bredte sig fra computerskærmen, og mine krop syntes at snore. Så lød en voldsom lyd, som en mellemting mellem det metalbandt Niels altid hørte og en høj, hamrende migræne. Det grønne lys bredte sig til min krop, som lange fangarme - og et kort sekundet var verdenen grøn.

Jeg lå ned da jeg igen begyndt at få følelserne tilbage i min krop. En metallisk hamrende lød under mig, som et gigantisk metalhjertes hamrene. Jeg gned min hånd mod min pande, og prøvede at få de normale farver tilbage.
Foran mig stod en kvinde, hvis man kan kalde hende det. Hendes alt for lyse hud, skinnede imod mig, som glinsende diamanter. Øjnene var store og mandelformede, men med en dybde som kogende vulkaner. Håret var glinsende sort, og gik ende til livet, og hendes øre syntes nærmest at gå i et med håret. Hendes lange, slanke lemmer, var dækket af farvestrålende malerier, som mindende om tatoveringer, forsvandt under en lang sort kjole.
Jeg gispede og så hypnotiseret på hende. Hendes mørke, glødende øjne hvilede på mig, mens hun langsomt gik frem.
”Menneske.” sagde hun men en blød stemme, næsten uden at bevæge hendes blodrøde læber. Jeg satte mig op, og prøvede at bakkede med hænderne, men en kraft syntes at holde mig tilbage. Hun lo og satte sig yndefuldt foran mig.
”Hvad vil du?” gispede jeg.
”Søge viden.” sagde hun, og lod en finger glide langs mit ansigt, mens hun lage hovedet på skrå. Hun lænede sig frem. Jeg kunne mærke hendes ånde mod mit ansigt. Hun ønskede viden, og ville torturere for den. Og torturen var næsten ulidelig.  Det føltes som frodige regnskove, hvis stammer strakte sig mod himlen. Som ørkener med gyldne sandbanker, frodige oaser og skjulte pyramider.
Hendes stemme, tæt på mit øre syntes fortryllende, som en panfløjtes sang. Hendes ånde duftede af jordbær og sort kaffe, og jeg fortalte hende alt.
Alt hvad hun ville vide.
Hun smilte og lo ad mig, og forsvandt i et grønt lys.

Lugten af brændt pizza bød mig velkommen. Undskyld ”Jorden”, jeg fortalte alt.

haleløs2011-12-22 22:45:55

Velfortalt og hamrende SJOV! Godt portræt at hverdagstrummerum med 'vasketøjskurven, som var på grådens rand,' Og fint tidsperspektiv med frysepizzaen (ca. 30 min)!
venligst ...
Renna2011-12-27 12:42:06
Tak :) håbede at få humor og en god historie på samme tid :)

Forfatter in spe2011-12-27 15:38:15

Hej Renna,

din tekst bærer lidt præg af, at den er skrevet hurtigt - og formentlig i et take ;-) Dette påstår jeg, da teksten indeholder et par stave-/slåfejl, som virker en anelse forstyrrende for (min) oplevelsen.

Men når det så er sagt, skal du også roses for dine mange fine visuelle beskrivelser. Du har nogle gode vejrbeskrivelser i starten, og man lærer også noget om personen, når du beskriver vasketøjskurven.

Overgangen til "bortførslen" virker udmærket, da du ikke kaster dig ud i alt for mange beskrivelser - vi kan som læsere blot konstatere, at det virker underligt for HP.

”Søge viden.” sagde hun, og lod en finger glide langs mit ansigt, mens hun lage hovedet på skrå. er en rigtig fin sætning, som kan betyde mange ting, og den kan derfor animere forskellige forestillinger og billeder hos dine læsere.

Fin lille historie ;-)

/Jesper
Renna2011-12-28 15:30:40
Hey Jesper

tak for kommentaren :)

Jeg vil prøve at tage stavekritikken til mig, og få nogen til at læse mine tekster igennem så meget som muligt, det er dog min svageste side, da jeg ikke selv kan se/ læse fejlene. :-/
jeg er glad for mine billeder og beskrivelser gennerelt var fine :)

Jeg vil gerne skrive en kommentar til opgaven: jeg syntes det var meget udfordrende at skrive - personligt bryder jeg mig ikke om at læse noget der bliver alt for pornografisk - for det bliver for tæt på for mig, undre mig og det var det eller julen som skræmte folket væk!?

mvh

Finn Wilkens2011-12-28 17:44:18

Min indvending mod konkurrencens præmisser er, at folk fra fremmede planeter og erotik er to endimensionale størrelser, der ikke lader sig forene.
Erotik og sanselighed er for mig mellem herboende mennesker, og jeg tror, at det ikke kan lade sig skrive med science fiktion.
Man kan sagtens kombinere flere emner, men netop erotik er for mig svært at sætte sammen med andre områder. Det har jeg tidligere luftet for Jesper, men det er ham, der suverænt bestemmer på disse sider. Og han gør i øvrigt et godt stykke arbejde, synes jeg.

Du skal være logget ind, før du kan kommentere og vurdere!

Seneste profil og bidrag

Seneste opdateringer

En tilfældig udvalgt tekst

Fra Forfattersiden.dk