Forfattersiden.dkForfattersiden.dk kræver login, før du selv kan bidrage med indhold
 
Forfattersiden
Kravene
Kravene


Forfattersiden.dk
Forfatter: kundennehelene
Skrevet: 2011-06-23 12:01:40
Version: 1.1
Anbefal:Klik på +1 ikonet for at anbefale teksten i Google-søgning
 
 Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg
 


Når jeg nu engang spørger dig
om du stiller krav til mig
får jeg det samme svar gang på gang
et lille bestemt nej

I kræver jeg gør mit bedste
men når jeg så gør det
bliver i tit sure og skælder ud
hvad skal jeg gøre for at tilfredsstille jer

Jeg giver så meget af mig selv
ligger sved og tårer i det
Jeg bruger min tid på det
men hvad får jeg igen

Jeg ved i er stolte af mig
selv er jeg også stolt
Jeg ved i vil mig det bedste
selv er jeg maget taknemmelig for det

Mor og far
uanset hvad
elsker jeg jer
højere end noget andet

haleløs2011-06-23 13:45:33

kære Helene; lisssom det sommetider er huuulens svært og forvirrende at være teenager, kan det osse være vanskeligt at være MOR eller FAR. Alle forældre elsker jo deres børn desperat og betingelsesløst og vil jo kun, at det skal gå deres egen englebasse godt ;)
Det' der så maaange måder at udtrykke på: nogen bli'r SÅ bekymrede, at de heeele tiden prøver at kommandere rundt med een - og SÅ skændes man tit ... og bli'r uvenner ...
Een anderledes, konstruktiv måde at løse denne slags konflikter på er, at sørge for at få snakket grundigt sammen. Sæt jer ned sammen, du, din Mor & Far + andre vigtige personer i din nærmeste familie og så tildel hinanden 'taletid'; hvor kun een får lov at 'ha' ordet' - i ... f.eks. 5 minutter ad gangen.
Een juraprofessor, jeg engang var studerende hos http://www.transnational.org/SAJT/forum/meet/2005/Vindelov_Blodpenge_Magling.html (jo; hun hedder faktisk det samme som filmproducenten + hun er oss' min navnesøster; dét havde vi megen sjov ud af - dengang) har præsenteret en teori om, hvorledes man i fremmede folkeslag løser alvorlige konfliktsituationer ... Man cirkulerer en sten (eller anden tingest) - og KUN dén person, som holder stenen, har ordet. I x antal minutter, som er aftalt på forhånd. Hun har faktisk lavet adskillige interessante radioudsendelser om denne 'konfliktløsningsmetode'. Prøv at introducere dén i familiens skød?
Helene; det hjælper ALTID at tale sammen; dels skal - for det første - DU lytte opmærksomt - uden at protestere - til dine nærmestes bekymring for, at du igen skulle kunne finde på at løse dine forbigående, følelsesmæssige problemstillinger på en for drastisk måde, evt. kan du ta' notater undervejs, - før eller senere får du jo selv ordet, og har så osse haft nogen tid til at tænke dig grundigt om ...

Var det ikk' en idé?
kundennehelene2011-06-29 22:57:24
Mange tusind tak haleløs. Det var bestemt en god idé, jeg må lige tænke over det. Det er svært at snakke med sine forældre om nogen ting. Men jeg tænker lige over det først, så jeg ikke når der ud hvor jeg ikke kan bunde.
Jeg tror jeg vil begynde at skrive lidt flere digte, så jeg kan komme i gang igen og måske få min kreativitet og skriveevne tilbage.
Mange knuser Helene :)

Lau G.N.2012-02-29 15:54:17

jeg kender godt det her problem, min mor stillede store krav til mig, og jeg endte med at gå psykisk ned og ind i en depression. (jeg stadig kæmper med) min far, som jeg flyttede ud til, gav mig et trygt sted, når han ikke drak. (det skabte nogle enorme skænderier med hans kone)
nu isolere jeg mig, synker ind i migselv og gemmer mig for verden. jeg går på skole i svendborg, (mine forældre er fra sydsjælland) og lever med psykiske kampe hver dag, jeg går til psykolog og føler mig ensom.

nu sidder du sikker og tænker " hva rager det mig" men forstå, at du for det første ikke er alene.
og for det andet, så snak ud med det med din familie. jeg gør det i små potioner, men min fars kone har lige gjort det klart, at hun bogstaveligtalt hader mig, og det var et stort tilbageslag føler jeg.

gør digselv den tjeneste snak ud med din familie og lad de tåre det behøver det flyde for det hjælper.

Hilsen
En Natteravn
kundennehelene2012-03-11 10:42:45
Hej Natteravn

Jeg er utrolig glad for jeg ikke er den eneste der har det sådan. Jeg har dog fået det meget bedre efter jeg er kommet væk fra det hele derhjemme og er flyttet på efterskole. Jeg kan godt følge dig med hvor hårdt det er, det er virkelig synd for dig. :( Jeg håber alt det bedste for dig

Jeg snakkede ud med mine forældre om det og det endte med at jeg sad og græd da min far sagde en sætning der bare ramte plet, det var en ret ond ting han sagde, men har ikke løst til at komme videre ind på det. Mange tusind tak :)

Hilsen
Helene

Ester Jensen2012-04-10 08:53:48

Søde dig, jeg håber du kommer over problemet med at skulle præstere. Det bedste er bare, når man føler nogen holder af en for dem MAN ER og ikke for det MAN GØR. Den følelse håber jeg virkelig du kommer til at opleve! Jeg har skrevet et digt, "forventinger", der berører præcis dette emne, og jeg er sikker på, at mange teenagere (hvis ikke alle) har været det igennem :D Godt digt.
kundennehelene2012-04-14 16:38:33
Jeg er heldigvis nogenlunde ovre problemet, men til tider kommer det da igen. :o) Du har helt ret og jeg håber selv utrolig meget at jeg kommer til at opleve den følelse. Mon jeg ikke lige skulle tage et kig ind i dine tekster?:-) Det tror jeg nok jeg lige vil. :D

Du skal være logget ind, før du kan kommentere og vurdere!

Seneste profil og bidrag

Seneste opdateringer

En tilfældig udvalgt tekst

Fra Forfattersiden.dk