Forfattersiden.dkForfattersiden.dk kræver login, før du selv kan bidrage med indhold
 
Forfattersiden
FORFØRERINDEN
FORFØRERINDEN


Forfattersiden.dk
Forfatter: Sophie S. Lampert
Skrevet: 2012-04-13 23:06:15
Version: 1.0
Anbefal:Klik på +1 ikonet for at anbefale teksten i Google-søgning
 
 Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg
 


Kinderne blusser og jeg kigger ned. Jeg tør ikke møde dit blik. Dine øjne er kravlet ned i min kavalergang, men det er ikke derfor jeg rødmer. Jeg har jo ikke set dig før, og nu sidder du her, lige foran mig. Din nærhed har allerede påvirket mig, så jeg må flytte mig lidt på stolen.

Mine mørke forræderiske øjne vil afsløre mig, hvis jeg ser på dig nu. I stedet lader jeg en finger køre rundt på toppen af min flaske og langsomt videre ned ad halsen. Jeg kigger et kort øjeblik på dig. Tager om flasken og tager forsigtigt en tår. Synker. Så ser jeg fast på dig, og fortæller dig at jeg er mærkelig. Der findes ikke andre som jeg. At jeg er en værre én. Og at sådan vil det nok altid være. Du undrer dig over hvad jeg mener.

Jeg smiler til dig imens og mit blik søger efter noget ude i horisonten. Du ville have det bedre hvis jeg snart så på dig igen. Men det kan jeg ikke. Ikke endnu.

Du rykker dig på din stol og jeg ved hvad det betyder. Du prøver at lokke mere ud af mig, men det får du ikke lige nu. Og om lidt må jeg gå. Men først lægger jeg min hånd på din arm, ser op på dig, og fortæller dig at du er et dejligt menneske med et godt hjerte. Så rejser jeg mig, og giver dig hånden til farvel.


Udenfor smiler jeg for mig selv. Der er ikke så langt hjem.

nhuth2012-04-14 11:32:05

Kære øjeåbner. Der er bare MASSER af inspiration og associationsrigdom i "Forførerinden" lige fra titlens vidunderlige klangfarve til "hjem." (?) Ny association trænger sig på.
Igen en enestående tekst, som bare er "hel" i sig selv.
Tak for øjeblikket.
Nhuth

Lau G.N.2012-04-14 11:35:51

intressant billede du her skaber, af noget som for mig er uvirkeligt, simpelthen fordi jeg ikke forstår det. C):) jeg er super uromantisk, fik jeg af hvide af min x, men du giver et godt billede, af en pige, som forstår at udnytte denne egenskab og forføre et sind.

Hilsen MIG

haleløs2012-04-15 09:10:42

Noget af en veldrejet 'teaser'! Om én, som vist gerne byder sig til ... men måske nok er tilfreds med anerkendende blikke. Og så ta'r hjem ... til kæresten, måske - eller ...?
Velskrevet og -formidlet så det' idel fryd!
venligst ...

Dinah2012-11-30 21:01:32

Den korte tekst er virkelig godt skrevet. Det virker så sandsynligt, så rigtigt. Jeg tror dog, at den mand, der sidder overfor nok ikke lige har mest brug for at få at vide, at han er et godt menneske! :-)
Han ville nok hellere høre, at han er et rigtigt vilddyr!
Kvindens advarsel om at hun er "en værre en," ligner vist en flugt. Hun appellerer til mandens fornuft. Men han vil ikke vide af fornuft! Han vil ud på de vilde vover, tror jeg! :-)
Men godt skrevet! Hun går igen i godt humør. Hvordan har han det?

Mvh. Dinah.
Sophie S. Lampert2012-12-16 18:44:37
Hvad ville du sige til en mand du IKKE vil have? ;-)

Tror du ham her glemmer dette første møde? ;-)

Jeg tror det ikke ...

Forfatter in spe2012-11-30 23:55:39

Jeg faldt over din titel, fordi Dinah havde kommenteret på den, og den førte mig ind til din tekst. Så Med denne titel havde du allerede vundet ;-)

Jeg kan godt lide teksten, som fungerer udmærket som et lille øjebliksbillede - og som (fra min synsvinkel i hvert fald) endelig bliver fortalt fra en kvinde. Momentet er dog så kortfattet at jeg aldrig rigtig når at føle mig tilstede. Det er lidt synd.

Teksten slingrer lidt mellem det ung pige uskyldig og voksen erotiske, og det forvirrer, synes jeg. Så ser jeg fast på dig, og fortæller dig at jeg er mærkelig er en lidt underlig konstruktion.

Din tekst efterlader naturligvis læseren med lysten til mere og frit tankespil. Alle os der selv har siddet der, kan udmærket selv digte videre - men som læser mangler jeg noget mere i denne tekst.

/Jesper
Sophie S. Lampert2012-12-16 18:50:47
Kære Jesper.

Tænk blinddate - og en kvinde der nyder at køre rundt med manden uden at ville ham på nogen måde. Øjenkontakt virker, men at sige at man er mærkelig vil forvirre en hver mand ... altså ender kvinden som den med magten i dette spil: Han får en kort glimt, men uden rigtig nogensiden at finde ud af, hvem hun er. Mon ikke det driller en hver der har sin nysgerrighed i behold? ;-)

Jeg vil give dig ret i at den er lidt kort - teksten. Men det er såmænd også kun en slags smagsprøve ...

Tak for bemærkningerne/Sophie

Du skal være logget ind, før du kan kommentere og vurdere!

Seneste profil og bidrag

Seneste opdateringer

En tilfældig udvalgt tekst

Fra Forfattersiden.dk