Forfattersiden.dkForfattersiden.dk kræver login, før du selv kan bidrage med indhold
 
Forfattersiden
This world is his kingdom!
This world is his kingdom!


Forfattersiden.dk
Forfatter: kundennehelene
Skrevet: 2011-09-18 17:18:40
Version: 1.0
Anbefal:Klik på +1 ikonet for at anbefale teksten i Google-søgning
 
 Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg
 


Im fooling around trying to see
What God wants me to do
Making a fool of myself
When im trying to sit alone and pray

Only in your arms i feel free and safe
When im free and safe
I'll start living my life
Just the way i wanna live it

God knows when and where
He believes in you
When you dont believe in yourself
He is our spiritual father

This world is his kingdom!

haleløs2011-09-18 18:24:24

At long last the poet-philosopher returns; now presenting a reflective, religious pondering - in perfect english - wondering about His Ways and your own direction within ;) Well worth the wait!
sincerely ...
kundennehelene2011-09-18 19:31:18
Hej haleløs :-)
Det var lidt hårdt at skulle skrive digt igen. Men jeg prøver. Jeg er glad for du stadig vil læse mine digte, det betyder enormt meget. Jeg vil begynde så småt at skrive igen :)

Knus ...

Lau G.N.2012-02-29 15:38:02

jeg får indtryk af du finder dine styrker i Gud.
jeg kan godt lide din tekst, at man søger hvad Gud vil med en og hva er min mening med livet, og stien i livet skal jeg vælge?

smukt glæder mig til at læse mere fra dig. C):)

Hilsen
En Natteravn
kundennehelene2012-03-11 10:36:11
Hej Natteravn :)

Mange tusind tak. Jeg kan selv meget godt li' dette digt. Jeg tror det har noget at gøre med at jeg har fået et helt andet syn på Gud eller for den sags skyld kristendommen efter jeg er kommet på en kristen efterskole.
Jeg lægger snart flere digte ind :)

Hilsen
Helene

Ester Jensen2012-04-10 08:48:39

Jeg kan relatere meget til dit digt (da jeg selv er kristen) og synes det er modigt af dig, at du skriver så åbenlyst om dit forhold til Gud. Et fint lille digt på perfekt Engelsk - jeg vil helt sikkert gerne læse mere af dig!
kundennehelene2012-04-14 16:29:18
Mange tusind tak. Det er jeg meget glad for at høre du syntes. :o) Det betyder utrolig meget for mig at der er nogen der er interesseret i at læse mine tekster.

nhuth2012-04-22 08:50:43

Jeg kom engang til at skrive lidt om emnet. Her er et uddrag:
Når spørgsmålet om et liv efter døden diskuteres, må svaret søges i ikke-viden; dvs. tro, fantasi og forestillinger. Når tro på, at mennesket fødes til et evigt liv, er så udbredt i alle kulturer, må det skyldes denne drivkraft, der får os til at søge viden. Denne søgen bliver en søgen efter tro hvor viden ikke er mulig at finde. For at anskueliggøre troen på livet efter døden har mennesker skabt utallige kunstværker, herunder religiøse symboler og skikkelser. Fantastiske engle, djævle, guder, afguder, ånder og fabeldyr fylder meget i folkeslagenes ellers vidt forskellige kulturer.
Ligeså afbildninger af ”dødsriget”, himmel og helvede, skærsild og vejen mod nirvana. I nogle kulturer er det vigtigt at bevare det afsjælede legeme så godt og ubeskadiget som muligt og så længe som muligt. I andre kulturer må legemet brændes; måske for at frigøre ånden fra det jordiske eller måske få sikkerhed for at der intet jordisk er tilbage som kan beholde ånden i sig. Spinoza tog ikke fejl, da han skrev: Mennesket veed nok det skal dø, men det tror det ikke.

”Hvad er meningen?” er en lidt anden måde at spørge på. Spørgsmålet giver dog kun mening, hvis jeg (mennesket) fæster lid til (tror på) noget som er ”større” og mere rummeligt end mennesket (jeg) selv. Eller måske er der slet ikke
nogen mening uden for os selv, som vi kan forstå med vores intellekt eller fornuft. Måske ved vi ikke hvad vi leder efter og hvor vi skal vælge at lede.
Er der så en ”højere mening” uden for vores fatteevne? Her er vi uhjælpeligt tilbage ved trosbegrebet. Den nulevende italienske filosof og forfatter Gianni Vattimo har engang besvaret spørgsmålet om hans forhold til den kristne religion. Han svarede: ”Jeg troede, at jeg troede. Siden da har det forekommet mig at være den bedste formulering af mit forhold til religionen.”
Venlig hilsen
Nhuth
kundennehelene2012-04-22 22:42:28
Hm. Det giver egentlig rigtig meget mening det du har skrevet der. Jeg ved ikke hvordan jeg kan beskrive mit forhold til den kristne tro. Inden jeg kom på efterskole (En kristen efterskole) havde jeg ikke rigtig noget yuhuu-forhold til den kristne tro, men så efterhånden som jeg hørte mere og kom mere ind i det, betyder det også mere for mig. :-) Der er da stadig ting ved kristendommen jeg slet ikke tror på og dybt uenig i, men det hele kan jo ikke være lut og lagkage.
Jeg tror jeg skrev dette digt i år mens jeg var på efterskole :-) Som jeg jo stadig er.
Venligst
Helene

Du skal være logget ind, før du kan kommentere og vurdere!

Seneste profil og bidrag

Seneste opdateringer

En tilfældig udvalgt tekst

Fra Forfattersiden.dk