Forfattersiden.dkForfattersiden.dk kræver login, før du selv kan bidrage med indhold
 
Forfattersiden
Blodet på tronen - kap 2
Blodet på tronen - kap 2


Forfattersiden.dk
Forfatter: Night Sky
Skrevet: 2012-09-08 13:47:45
Version: 1.1
Anbefal:Klik på +1 ikonet for at anbefale teksten i Google-søgning
 
 Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg
 


Safiya - Kapitel 2

Jeg sidder ved aftensmad bordet, jeg skæver lidt over til min bedstefar. Navnet Safiya har siddet i hovedet på mig siden jeg fandt kuverten. Jeg har siddet og tvivlet om jeg skal spørge om hvem Safiya er, og hvorfor hendes navn er på bagsiden af mit spejl. Jeg beslutter mig for at spørge. ”Bedstefar” siger jeg, min bedstefar kigger op på mig med mad i munden, og giver mig blikket der siger at jeg må tale. Jeg trækker været dybt og spørger, ”hvem er Safiya?” Min bedstefar begynder at hoste, som om at han har fået maden galt i halsen, som han sikkert har, han rejser sig og får hen til vasken og tager noget vand, min bror giver mig et vredt blik, vi skal jo passe på, han har jo et dårligt hjerte. Min bedstefar vender sig og kigger indgående på mig.
”Hvor har du hørt det navn?” spørger han.
”Jeg har læst det”
”Hvor?”
”Det kan jeg ikke huske”
”Hvor?”
Min bedstefar satte hans strenge stemme, det gør han kun hvis der er noget han skal vide. Jeg skulle lige til at svare, da min bror siger, ”Alex” han sendte mig blikket igen. Jeg synker og svarer, ”der er et kuvert på bagsiden af mit spejl, der står til Safiya. Så begyndte at undre mig hvorfor hendes kuvert er på bagsiden af mit spejl.” Min bedstefar kigger betænksomt på mig. Han åbner og lukker munden en gang imellem, han ved sikkert ikke hvad han skal sige om navnet. Til sidst åbner han munden og siger, ”Safiya er dit rigtige navn.”

Både jeg og min bror sidder med åben mund. Safiya, er mit navn. ”Hvad” får jeg fremstammet til sidst, og min bedstefar nikker bare erkendende. Jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige. Min bror tager over, ”hvorfor kalder vi hende så Alexandria?” Min bedstefar så på ham og så på mig, så sukker han, ”jeg ændre navnet fordi,” han holder en pause og kigger på mig, ”fordi Safiya ikke er normalt navn i dette land.” Igen taber min bror og jeg kæben. ”I dette land?” spørger jeg. Bedstefar kigger på mig og svarer kort, ”i denne verden.” Jeg rejser mig, Matthew rejser med mig, han så bekymret på mig, ”Alex?” Jeg så på ham, ”jeg har det fint,” jeg vender mig og går op på mit værelse. Jeg smider mig i sengen og lytter til stilheden. Hvad mener han med at Safiya ikke er et normalt navn - i denne verden? Hvordan har jeg fået det navn? Hvad med Matthew? Jeg rejser mig og gik hen til spejlet. Vender spejlet og kigger på den hvide kuvert med Safiya skrevet med smukt håndskrift. Jeg prøver at få brevet løs, men den sidder godt fast. Jeg sætter mig på sengen og stirrer på den godt siddende kuvert. Jeg sukker, ”Safiya” sagde jeg tænkende. Så sker der noget underligt, kuverten falder ned. Jeg stirrer på brevet der nu lå på gulvet. Jeg rejser mig og går ud af værelset uden at tage kuverten op.

haleløs2012-09-08 15:03:45

velskrevet og godt fundet på! Find SÅ på en titel / overskrift! venligst ...
Night Sky2012-11-14 15:57:01
Nu har jeg fundet en overskrift ;)

Lau G.N.2012-11-05 11:22:40

hmm... god ide du her har fået ned på ord, og meget fantasifuldt og velskabt univers.
igen masser af info, både under og over overfladen.

Hilsen
Natteravnen

Du skal være logget ind, før du kan kommentere og vurdere!

Seneste profil og bidrag

Seneste opdateringer

En tilfældig udvalgt tekst

Fra Forfattersiden.dk