Forfattersiden.dkForfattersiden.dk kræver login, før du selv kan bidrage med indhold
 
Forfattersiden
Lektionen 6 del
Lektionen 6 del


Forfattersiden.dk
Forfatter: Akina Satini
Skrevet: 2019-11-10 20:28:39
Version: 1.0
Anbefal:Klik på +1 ikonet for at anbefale teksten i Google-søgning
 
 Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg
 


Jeg stanser op og slipper hans hånd, da jeg ser altret. Han vender sig om imod mig.
”Her?” spørger jeg og mærker en æres frygt vokse i mig.  
”Ja, her kommer ikke nogen før solen står op.” siger han sikkert.
”Men det er jo ulovligt at jeg er her.” siger jeg forundrende.
”Det er også ulovligt at jeg tager dig uden din bror tilladelse, så lad guderne se vores forening og lad os håbe, at hvis det bliver opdaget, så vil de være os nådige.” Hans øjne brænder sig ind i mine i mens han tager min hånd og føre mig hen til alteret.
Han kysser mig let, tager min kappe af, og ligger den på toppen af alteret. Jeg står og kigger op på statuen af Ra og bedre til at han vil velsigne vores forening. Seto tager om mig og kysser mig inderligt. Han hænder finder vej ned til min velformede numse, som han masserer imens han skubber mig i retningen af alteret. Den frygt jeg havde bliver erstattet af gløden i mit tempel. En glød der hurtigt vokser til den længsel, jeg så længe har haft og i nat skal Seto tilfredsstille den.

Lige før jeg rammer alteret, flytter han sine hænder op ad min ryg. Alteret går mig til lige under min hofter, så jeg kan ikke sætte mig op på det. Setos stærke arme løfter mig op. Jeg udstøder en lille lyd af overraskelse. Han tager om min nakke med den ene hånd for at kysse mig dybt, og den anden fører han op til mit bryst, inden hans kys bevæger sig ned at min hals, ned til mit kraveben. Jeg skubber brystet frem så han letter kan komme til. Hans anden hånd tager om ryggen på mig, og holder mig fast. Jeg bider mig i læben af fryd over at mærke hans legende hånd og bløde tung. Han stopper kort, for at fjerne stoffet som dækker mit bryst. Han skubber forsigtigt stroppen ned ad min skuldre og kigger beundrende på mit blottet strittende bryst. Han føre stille et par fingerer ned over det følsomme sted på mit bryst, før han omslutter det med han stor hånd. Hans hænder afløses af hans mund og tunge. Han slikker, sutter og napper let i mig. Jeg lægger nakken tilbage og slipper et lille gisp af nydelse. Hans tunge finder vej til mit andet bryst og jeg kan mærke at mit tempel skriger på ham. Han tager sig god tid til at tilbede mine bryster.
Jeg bider mig i læben og udstøder små lyde af nydelse. Jeg kan ikke modstå hans berøringer, hans kys, jeg er i hans vold og han må gøre med mig hvad han vil.
Hans slipper mig og tager fat i min kjole. Men en enkelt bevægelse flår han den i stykker, og jeg sidder helt nøgen for an ham. Mit hjerte hamre og mit tempel brænder. Han kysser mig på mund, imens han lægger mig hel ned på alteret. Jeg kan mærke det kolde guld igennem den tynde kappe og det får mine bryster til at stritte endnu mere. Han flytter sig fra mig og jeg tager hurtigt min ben op for at dække for mit tempel. Han placerer hænderne på mine samlede knæ.

”Spred dine ben for mig, så jeg kan se din guddomlighed”. Hans blik er fikseret på mit tempel. Jeg spreder dem for forsigtig, men Seto kan ikke vente mere, og med et ryk spreder ham dem for mig. Et lille skrig undslipper mine læber i overraskelse. Jeg kigger på ham.
”Shh.. ikke så højt” Hans ser grådigt på mit tempel og han har det smil på læben, som afslører hans tanker. Han lader tommelfingrene finde vej til hver side af mit tempel og han hiver let til hver side, så han bedre kan se mig. Han står og kigger lidt, ind han føre den ene tommeltot op igennem de bløde folder. Jeg rynker brynene, krummer i ryggen og tager om mine bryster. Imens jeg bider mig i læben, for at holde min nydelse tilbage.
Han griner let og siger ”Du er meget følsom”

Jeg bider mig i læben og klemmer mine bryster, da han gør det igen. Han nyder synes af mig, der vrider sig under hans berøring. Han slipper mine ben, læner sig ind over mig og kysser mine bryster, hans hænder afløser hans mund. Han masserer, kysser og slikker min bryster igen. Så forsætter hans kys ned ad min brystkasse, ned over min mave, ned mit tempel. Jeg bliver overrasket og klapper benene sammen om ham. Han knurre og med albuerne presser han min ben åbne igen. Han sætter sin mund på mit køn og med en nysgerrig tunge masserer han det lille punkt hvor al min lyst er samlet. Jeg vrider mig af nydelse og ved ikke hvor jeg skal gøre af mig selv. Det er for meget for mig, og jeg tigger ham om at stoppe, men han forsætter med at lade sin tunge undersøge det lille punkt. En ny følelse skylder ind over mig, den fylder mig helt op. Et lille skrig undslipper mine læber, inden jeg lægger en hånd over min mund. Jeg kan mærke hvordan mine muskler spændes i mit tempel, hvordan mine bryster stritter og jeg kan ikke holde min nydelse tilbage. Jeg lukker mine øjne, giver slip og lader følesene tage mig. Den fantastiske og altoverskyggende følelse, af lys, varme og vægtløshed. Den skylder ind over mig igen og igen.  

”Åhhhh.. Setooo”. Fremstønner jeg så stille som jeg kan. Min krop snorer og vrider sig over denne guddommelige følelse. Hans tunges bevægelser bliver roligere og følelsen lægger sig mere og mere for hver åndedrag jeg tager.  
Jeg ligger helt afslappet på alteret nu. Seto kysser mig op ad maven, hans hænder finder mine bryster igen, langsomt finder hans kys vej til min hals. Han tager om mig og flytter mig længere hen ad alteret, så han kan kravle op på det. Han kysser mig forsat og tager mine hænder over mit hoved. Jeg er i min egen verden og registrer kun svagt hvad han laver. Først da jeg mærker ham presse sig imod mit tempel, slå jeg øjne op i overraskelse. Han er oven på mig, holder mine hænder bag mit hoved og kigger mig ind i øjne.

”Slap af og luk mig ind” hvisker han i mit øre.
Jeg kan ikke slappe af. Hans mandighed virker al for stor til at kunne komme op i mig. Jeg kan mærke hvordan det strækker, hver gang han ligger lidt mere vægt i.
Jeg rynker mine bryn og gisper ”Jeg er bange for at du ikke kan være i mig. Du er al for stor”.
Han smiler og kysser mig på halsen. ”Du skal bare vænne dig til mig” siger han og ligger vægten i.
Jeg spænder al hvad jeg kan, da jeg mærker at han maser sig lidt længere op. Han stopper og jeg kigger op på ham.
”Hvis du ikke vil, så stopper jeg” siger han stille. Jeg vender mit blik fra ham.  
”Jeg vil gerne, men jeg er bange” siger jeg forsigtigt tilbage til ham.
Han slipper min hænder og nusser mit hår, imens han kysser mig. Hans kysser mig grådigt og jeg gengælder hans kys. Han kysser mig ned ad halsen. Jeg stønner og slapper lidt af. Pludselig mærker jeg han bider mig let i halsen, og min opmærksomhed flytter sig og mit tempel lukker ham ind. Han trænger sig langt op i mig. Jeg skriger af overraskelse og forventningen om smerte. Men smerten fortager sig hurtig og bliver erstattet af en anden følelse.
Jeg kan mærke ham i mig, mærke hans ophidselse. Han fylder mig helt ud og mit tempel jubler.
Han ligger stille et øjeblik og kigger mig i øjne. ”Jeg kunne ikke vente længere. Jeg måtte have dig.” siger han hæst.
Jeg svare ham ikke, men slipper et lille gisp, da han skubber sig helt i bund.
”Har du ondt?” spørger han utålmodigt.
”Nej” siger jeg og lukker mine øjne. Jeg er helt okay, mit tempel skriger på mere. Mere af ham, mere af hans beslutsomhed.

Han trækker sig halvt ud og skubber sig langsom helt op igen. Jeg stønner let. Han forsætter, og for hver gang hans stødene bliver hårdere og hurtigere, må jeg bide mig hårde i læben, for at være stille.  Jeg kan mærke ham lange oppe i mig og følelsen fra før begynder at bygge op igen. For hver gang han stødere, vokser følelsen. Mit tempel vil have mere og mere, og jeg kan ikke holde det tilbage mere. Jeg borer mine negle ind i hans baller, imens jeg lader følelsen skylde ind over mig igen. Jeg kan ikke holde min nydelse tilbage, jeg må udtrykke den. Han presser sin hånd imod min mund, da han mærker at jeg kommer.
Jeg spreder mine ben så meget jeg kan, så han kan komme længere op når han støder. Han støder hårdt og mit tempel sluger ham og forlanger mere. Han bliver ved til han selv kommer. Først da fortager følelsen sig og jeg ligger afslappet og tilfredsstillet under ham.

Han flytter sin hånd fra min mund og kysser mig. Han støder et par gange mere og nyder synet af mig vrider mig under ham. Et par støn undslipper mig. Hans smukke blå øjne finder mine.
”Du bør frygte mig nu, for hver gang jeg ser dig, vil jeg at tage dig” siger han med et glimt i øjet.
”Min krop er dit tempel til at tage, og bruge som du ønsker” siger jeg overgivende.
”Jeg skal få dig til at skrige mit navn og jeg vil nyde at høre dig.” siger han med et skævt smil
Jeg kan mærke hans hjerte hamre og hans åndedræt er hurtigt. Jeg smiler til ham og han smiler tilbage, inden han igen kysser mig. Hans kys og lette berøringer af mit ansigt, er fyldt med taknemlighed.
”Jeg kunne blive her for evigt” hvisker jeg. ”Her i dine stærke arme” han kysser mig igen.
”Du skal have alt hvad du ønsker dig. Alt hvad der stå i min magt at give dig.” siger han dybt og seriøst.
Vi ligger her længe og nyder hinanden. Nyder hinandens bløde læber, de kærlige berøringer og følelsen af at være et.
En lille solstråle rammer højt oppe på væggen bag os. I vores nydelse har vi helt glemt tiden. Et par fjerne stemmer høres i det fjerne.

”Solen står op. Du må tilbage til dit værelse” Han kravler ned og tager sit tøj på. Jeg slår den ødelagt kjole om mig og Seto hjælper mig med kappen. Vi hurtigt finder vi vej tilbage til kammerpigen rum, hvor min kjole ligger. Jeg skifter hurtigt tøj, imens Seto holder vagt. Han fanger min arm, da jeg vil gå fra kammerpigens rum.
”Jeg kan ikke undvære dig” siger han stille og presser sine læber imod mine. Vi deler et langt og alt opslugende kys. Da det ender, tager jeg hans ansigt i mine hænder. Jeg er få centimeter fra ham. ”Vi ses til min lektion, senere i dag.” siger jeg og bider mig i læben. Hans øjne bliver mørke og hans hænder tager hårdt fat i mig. Jeg vrister mig fri af hans greb.

”Ikke nu, senere” siger jeg frækt, inden jeg løber ned af gangen og ud af hans blik. Jeg når lige tilbage i min seng inden kammerpigen kommer ind for at vække mig.
”Godmorgen, prinsesse. Har du haft en dejlig nat?” spørger hun blidt.
Hun skulle bare vide, hvilken nat det havde været.

Stigmata2019-11-10 20:43:30

Endelig kom afslutningen på den meget fine erotiske novelle Lektionen.

Du tager chancer med din tekst, men den er stadigvæk skrevet i et sprog der kender antydningens kunst.

Meget pirrende læsning, på sådan en råkold novemberaften.

Håber du får mod på at kaste dig ud i nye forfattereventyr efter "Lektionen".

Stigmata.
Akina Satini2019-11-10 20:48:20
Mange tak.
Jeg har flere historier med de to samme hovedpersoner, men ved ikke lige hvad jeg skal kalde dem. De forgår inden Lektionerne.

Stigmata2019-11-10 21:38:41

Håber du får mod på at dele dem.

Og husk du er altid også velkommen til at kommentere på mine tekster herinde, ingen gider kommentere dem. :-(

Stigmata.
Akina Satini2019-11-10 22:19:51
Hvordan finder jeg frem til dem?

Stigmata2019-11-10 22:22:08

Du skal bare skrive "Stigmata" i søgefeltet så dukker der 200 tekster op. :-D

Stigmata.
Akina Satini2019-11-10 22:24:09
Det kan jeg se.
Har læst et par stykker nu.
Skriver lige privat til dig.

Stigmata2019-11-11 18:27:15

Der er mange tekster fra årene 2012 - 2019, nogle er dystre andre er lyse, bare læs dem når du får tid, og du må gerne kommentere dem. :-)

Stigmata.

Du skal være logget ind, før du kan kommentere og vurdere!

Seneste profil og bidrag

Seneste opdateringer

En tilfældig udvalgt tekst

Fra Forfattersiden.dk