Forfattersiden.dkForfattersiden.dk kræver login, før du selv kan bidrage med indhold
 
Forfattersiden
Sidste Aften
Sidste Aften


Forfattersiden.dk
Forfatter: BettinaM
Skrevet: 2011-02-25 22:28:07
Version: 1.1
Anbefal:Klik på +1 ikonet for at anbefale teksten i Google-søgning
 
 Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg
 


X-Factor er allerede godt i gang, og Xenia sidder klar i sofaen med mobiltelefonen, klar til at afgive sin stemme.  Resten af familien er for længst taget til Live showet, og Xenia sidder nu alene hjemme, godt puttet under dynen, lettere irriteret over, at måtte være blevet hjemme fra det show, hun ellers havde glædet sig til at se så længe.

Xenia havde været så uheldig at få feber, og havde så overtalt resten af sin familie til at tage afsted, og efterlade hende alene hjemme denne fredag aften. Men hun føler sig nu også træt, tænker hun, mens hun trykker ”send” på mobilen, og læner sig tilbage i puderne.

Da Nyhederne starter, skruer Xenia ned for lyden på TVet, lukker øjnene et øjeblik, og falder så i søvn.

>>>KLIK

Med et ryk sætter Xenia sig op i sofaen, og åbner øjnene. Havde noget vækket hende? Hun kigger på familiens to katte, som ligger og halvsover på hendes dyne. Ingen andre tegn end et par drejede ører, som også kunne skyldes hendes egne bevægelser.

Det er kun en måned siden Xenia var fyldt 16 år, og hun havde holdt en stor fest for vennerne.  Det var ved at være slut med folkeskolen, og gymnasiet venter forude. Xenia har planlagt det meste af sin nærmeste fremtid, sammen med sin bedste veninde, Tanya. De skal gå hele vejen, få kæmpe karrierer og altid være de beste venner.

Noget bevæger sig i ruden ud til haven. Eller gjorde det? Xenia drejer hovedet, og kniber øjnene sammen for bedre at kunne se ud i mørket, da hun pludselig mærker sine ben blive trukket hårdt ned. Inden hun når at se noget, falder hele hendes krop ned på gulvet, og hun slår hovedet mod gulvet. Mørke.

En høj skikkelse trækker hende hen over stuegulvet, mens hun skriger og forsøger at sparke. Xenia hører terrassedøren blive lukket op, og hun bliver slæbt hen over dørtrinet og ud i den vinterkolde have. Mørke.

Noget gør afsindigt ondt, og Xenia mærker noget, der løber under hendes hoved. Mørke.
Kulde. Smerte. Kulsort mørke.

***

Døren går op, og ind træder Flemming og Pernille grinende, sammen med deres yngste datter, Amanda. Det første, de lægger mærke til er, at der er iskoldt i huset. Undrende fortsætter Pernille ind i stuen, hvor hun finder væltede genstande og terrassedøren vidt åben.

Hævede stemmer, og Flemming kommer hurtigt ind i stuen, og følger efter Pernille ud i haven. Det er frostvejr, og mørket lukker sig omkring dem. Alligevel er det ikke svært for dem at se deres ældste datter ligge hen over havetrampolinen, tøjet revet af, kroppen blottet, dækket af mørkt blod. Xenias smukke hoved, der hænger ud over kanten, hendes smukke hår, der lige rammer græsset.

Voksne råb, der krænges ud i natten.

haleløs2011-03-21 16:36:35

... og drømmer sig måske ind i X-Faktor selv? Som dommer eller ... ? Udløs venligst spændingen? venligst ...
BettinaM2011-03-27 20:45:27
Jeg ved ikke, hvad der var sket med min historie, men halvdelen manglede.
Her er den i sin fulde længde.
;o)

Du skal være logget ind, før du kan kommentere og vurdere!

Seneste profil og bidrag

Seneste opdateringer

En tilfældig udvalgt tekst

Fra Forfattersiden.dk