Forfattersiden.dkForfattersiden.dk kræver login, før du selv kan bidrage med indhold
 
Forfattersiden
Det forbandede selvværd
Det forbandede selvværd


Forfattersiden.dk
Forfatter: Hibiscus
Skrevet: 2018-07-17 23:18:36
Version: 1.0
Anbefal:Klik på +1 ikonet for at anbefale teksten i Google-søgning
 
 Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg
 


Jeg har egentlig altid været ret sikker på, at jeg faktisk dur til noget. Jeg har ihvertfald altid gerne ville tro på det. I dag ved jeg at jeg er god til rigtig meget! Mit job, mit fag og det arbejde jeg laver, fylder mig med en kæmpe selvtillid! Det er jeg sku pisse god til! Jeg har også altid vidst at jeg var god til at være stærk. Så fuck dig kære jantelov. Se selv jeg er fandme god til alt muligt. Jeg er også god til at være der for andre, jeg er rummelig, forstående og empatisk. Jeg er en god søster og en god ven.  Jeg har bare ikke altid været særlig god ved mig selv! Tankevækkende IK? Vi er mange der er frygtelige gode til at gøre noget godt for andre og til at sige JA, når andre har brug for os. Det føles jo godt at hjælpe. Især dem man holder af. Jeg har bare aldrig været god til at sige ja til mig selv. Det er her det forbandede selvværd kommer ind.. Jeg fandt ud af, at jeg faktisk ikke holdte særlig meget af mig selv.. Aha, så er det sku nok derfor at det var svært at sige ja til mig selv, for så føles det pludseligt ikke godt at hjælpe. Jeg fik heldigvis hevet mig selv hen til den her fantastiske dame, en terapeut. Jeg troede sku ikke rigtigt, at det kunne gøre noget for mig, men jeg ville gerne give det en chance. Vi startede sammen på en lidt længere rejse. En rejse igennem mit liv, baghistorien skulle lige på plads. Hun fik hurtigt sved på panden, da jeg startede med antallet af mine søskende

Da jeg havde allermest tralvt med terapien og i øvrigt også havde tusind andre jern i ilden, væltede hele læsset sku og det føltes som om, at alt muligt omkring mig smuldrede. Der var drømme knust og mennesker jeg elskede gik i stykker. Dem der kender mig godt, ved godt hvilke episoder jeg hentyder til. Lige der, var jeg ret glad for at jeg havde den fantastiske terapeut dame. Min bank var mindre glad ????????

Det er i virkeligheden slet ikke vigtigt hvad der er skete. Historien handler om de valg jeg tog. Jeg lærte så mange ting om hvem jeg er og hvilke drømme jeg har. Vigtigst af alt, lærte jeg at begynde at holde af mig selv ❤ Jeg lærte, at jeg ikke skulle sige ja hver gang, men også NEJ! Nej nej nej. Tænk at nej kan føles sååå godt... Jeg lærte, at sige fra og stille krav. Jeg lærte, at arbejde med det der fandens selvværd. Jeg lærte, at jeg har værdi! Jeg lærte, at det er helt acceptabelt, at jeg er den jeg er. Minder mig i øvrigt om en krummesang ???? Men nok om det.
Jeg er stadig i gang med den her rejse og kampen mod det fandens selvværd. Jeg bliver hele tiden bedre til at tro på mig selv.. 1,5 år i terapi lyder pebret ;) Jeg vil ikke lyve, det er fucking dyrt! ???? Men jeg har aldrig nogensinde gjort noget så godt som at investere en hel pose penge i mig selv ❤ Selve rejsen vil nok fortsætte hele livet, for det er vigtigt at huske sig selv på at man er god nok og at man har værdi. Jeg har også gode og dårlige dage, men jeg har det så meget bedre end før. Det er helt uden tvivl. Jeg lærte at stole på min intuition og tro på mig selv.

Du skal være logget ind, før du kan kommentere og vurdere!

Seneste profil og bidrag

Seneste opdateringer

En tilfældig udvalgt tekst

Fra Forfattersiden.dk