Forfattersiden.dkForfattersiden.dk kræver login, før du selv kan bidrage med indhold
 
Forfattersiden
En Chicks Dagbog
En Chicks Dagbog


Forfattersiden.dk
Forfatter: Star !
Skrevet: 2011-07-09 22:50:00
Version: 1.2
Anbefal:Klik på +1 ikonet for at anbefale teksten i Google-søgning
 
 Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg
 


LÆS DETTE:
FØRST SKAL DU VIDE DETTE ER EN PRIVAT DAGBOG, SÅ HVIS MIN ÅNDSVAGE BROR MICHAEL FINDER DEN..SÅ HOLD DIG VÆK, ELLER JEG SMADRE DIG! SÅ HVIS JEG PÅ NOGEN MÅDE OPDAGER AT DU HAR LÆST I DEN HER SUPERHEMMELIGE DAGBOG, SÅ KVÆLER JEG DIG, OG SÆTTE DIG PÅ DET NÆSTE SKIB oO'

13 januar 2010
Min mor gav mig den her dagbog så jeg kan vise mine inderste tanker og føleser.. What the F***? - Men eftersom vi ikke lige er den rigeste familie her i byen, og min mor faktisk har brugt penge på  MIG, så tror jeg nu godt jeg vil skrive i den, eller i hvertfaldt prøve..

7 maj 2010
Lang tid siden jeg har skrevet i den, men sagde jo jeg ville PRØVE.. Okay det er rimelig varmt idag, Kate, min Bedste veninde (BFFE - HA! Find ud af hvad det betyder..) Nå, men hun spurgte mig om jeg ville med i badeland, og jeg blev bare nødt til at sige ja, for hvem ville svigte en så god veninde som hende? Jeg mener vi har været de bedste veninder siden børnehaven, hvor hun kom op og skændes, med Will, der ''tilfældigvis'' spildte mælk på hende, og hun bare smaskede ham sådan en.. Ja sådan skete det.. VIRKELIG vigtig fase i mit liv.. Og jeg mener hallo? Hvad skulle jeg gøre uden hende..? OMG, vil slet ikke tænke på det.. (Tror nu jeg ville stikke hovedet ned i en katus, og derefter søm, og så drukne mig selv, og når mit lig flyder op, ender jeg hos en ensom gammel mand, på en øde ø ..)

Ting jeg skal huske når jeg skal i badeland :
1 ) Badetøj
2 ) Håndklæde
3 ) Kam
4 ) Glattejern (Har sådan noget grimt krusehår)
5 ) Rent undertøj
6) Og en taske til det hele selvføglig ..  

23 juni 2010

NEJ ! DET SKETE BARE SÅ MEGET IKKE!
Min far! Og hør her..! Min FAR, som jeg troede var død, dukkede op, hjemme hos os, og ved du hvad?! Han sagde det ikke engang!
NEJ NEJ NEJ! Kan slet ikke tro, det! Efter alle de her år, hvor min mor bare har sukket og sagt han var DØD, dukkede min FAR op, og ved du hvad??! Han er dødsensrig, han ejer åbenbart et eller andet stort firma, hvor de arbejder med computer..! Han forslog at vi to kunne være lidt mere sammen, så vi tog hans PRIVATFLY hen til hans koloenorme sommerhus.. Med en sindsyg stor pool, indendørs og udendørs.. Jeg mener, før var jeg bare en taber.. men nu, se mig lige..
5 Juli 2010

Ej.. Sidder her og dødkeder mig på min fars suite, som han betaler 1200 dollars, om dagen.. ;O Og så er han kraftedme ikke hjemme? Jeg mener hallo? Hvorfor fanden, skal jeg komme og besøge ham, når han skal på sit fucking klamme arbejde hver dag? Her om morgen, havde vi planlagt at gå en tur i parken, men så kom der 2 japanere, og skulle forhandle, ved det der computerfirma, men det bedste var han lovede at gøre det godt igen.. DET HAR HAN BARE AT GØRE! ;O

6 Juli 2010

Okay det her er dødsens underligt.. Han er STADIG ikke kommet hjem.. Har prøvet at ringe 117 gange til ham.. Men han tager den ikke. Hvad skal jeg gøre, tror jeg ringer til mor og siger jeg vil hjem!

7 Juli 2010 14.38

Blev hentet med det samme, i det mindste var der én der tog telefonen..! Orker ikke at skrive mere, går i seng -.-

21 Juli 2010

Dagen efter jeg kom hjem, havde han ringet og sagt at efter han havde arbejdet på computerfirma'et halløjsa.. Så mødte han kraftedme en dame..Det forklare squ det hele, jeg er bare sygt sur på ham, sagde slet ingenting i telefonen. Tænk at lade sin egen datter i stikken. Men damen er med i bloodie bag.. Ja, nok et eller andet band, der overhovedet ikke er kendt.. Hvem tror hun hun er? Tror hun bare hun kan vade ind og sige : Hei jeg er din nye mor.. Og så får jeg en ond STEDmor og ender ligesom askepot ): NEJ!

5 August 2010

Min mor og jeg spiste morgenmad sammen, om morgen, og så sagde hun.. At i den tid jeg havde været væk.. Ej kan slet ikke sige det. Hun havde mødt ''Manden i sit liv''. Ad jeg skal kaste op

27 minutter senere

Undskyld, blev nødt til at vaske gulvet.. Ja nåede det ikke. Hun siger vi skal mødes med ham imorgen. Åhh nej, jeg vil ikke HA' min mor skal have en kæreste. NEJ NEJ NEJ! Urgh, skal kaste op igen ..

6 August

Okay, jeg må indrømme, at at han helt vildt flink. Ikke fordi jeg troede han var ond, men øhh ikke noget. Vi spiste alle 3 på en resurant og vi spiste Sushi, okay alle render rundt og siger at det er det værste de har spist, men hvad? Det er det jo ikke! Elsker det, kunne spise tons af det! Nå men fyren her er megasej, og ligner en på 23 ! (Selvom han ikke er det) Forstår godt hvorfor mor kan lide ham..Han er HOT! xD Okay INGEN må finde den her dagbog ever..

haleløs2011-07-10 13:53:00

Tankevækkende lille 'dagbogs'-fiktion (håber jeg da!) om, hvorledes overfladisk og ligegyldig materialisme blegner i sammenligning med familiefølelse og ægte kærlighed.
VeLsKrEvEt, underholdende - og særdeles godt fundet på!
venligst ...
Star !2011-07-11 13:31:35
Tusind tak..Og ja det er en dagbogs-fiktion XD

Jeppe O2011-07-11 14:15:57

Hovedløst enig med Haleløs. Især starten var helt underholdende. Savner måske lidt realistisk alternativ til den med Michal Jakobsen og privatflyet. Men superfed indledning :-)
Star !2011-07-11 16:25:59
Tak ;)
Michal Jakobsen? ;O
Men ok ved hvad du mener.. ;D

Sille2019-10-22 08:18:23

Det er en skæg ide. Men netop fordi pigen har et lidt " groft " sprog måtte teksten godt være sjovere end den er.

Du skal være logget ind, før du kan kommentere og vurdere!

Seneste profil og bidrag

Seneste opdateringer

En tilfældig udvalgt tekst

Fra Forfattersiden.dk