Forfattersiden.dkForfattersiden.dk kræver login, før du selv kan bidrage med indhold
 
Forfattersiden
Mit livs værste middag
Mit livs værste middag


Forfattersiden.dk
Forfatter: JKKN¤
Skrevet: 2011-10-28 23:55:10
Version: 1.0
Anbefal:Klik på +1 ikonet for at anbefale teksten i Google-søgning
 
 Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg
 


Først efter Jesus havde tiltalt Jomfru Maria et par gange gik det op for mig, at det var selveste Jomfru Maria fra Biblen, den mest solgte bog i hele verden, den jeg ikke troede en meter på, der havde henvender sig til mig på Shine -  byens eneste stripper bar. Hun var ubeskrivelig smuk, og havde været meget  galant over for mig.

Vi sidder til en intim middag, hvor jeg er hentet op til selveste himmelen, den himmel jeg ikke troede på fandtes. Jeg kan slet ikke vente med at komme ned på jorden igen, så skal jeg fanme fortælle alle sammen hvor jeg har været. Specielt Mie skal skal fanme vide at jeg, lige præcis mig som hun plejer at kalde en satan har været i himmelen.
Jeg skal måske lige undlade at fortælle historien om hvordan jeg først var på Shine, men den version skal gutter fanme have, at Jomfru Maria hentede mig på vores lokale stripper bar. De må sgu da også undre sig over hvor jeg pludselig blev af her til aften.

Heldigvis var det ikke så frygtelig sent på aften så jeg havde ikke fået for meget alkohol inden for vesten, men alligevel nok til at jeg er i en fantastik god stemning, selvom jeg tydeligt kan mærke at selvskalbet her er noget mere formelt i det.

Jeg sidder for bordenden, med fronten mod Gud, og ved min venstre side sidder Jomfru Maria. Til den anden side sidder en jeg ikke aner hvem er. Han har et lyst, letkrøllede hår. Han lige en mellemting mellem en bøsse eller en af disse der metroseksuelle-typer, som er så hypermoderne for tiden.

Foran Gud står der en kurv af guld med med et lille stykke brød, og en  karaffel med vand i.
Jeg er næsten sikker på at der ikke kommer andet. Men hvad der ikke noget med at Gud kunne gøre vand til vin, det nummer må han sgu da lige lave nu.
Til min store trøst er det det næste der sker, med et forvandler han vandet til  vin, og det lille brød brækker han i stykker, utroligt nok bliver der overraskende meget brød. Brødet er jeg egentlig ligeglad med, men det er vinen der fylder mest.

Det går pludselig op for mig, at Gud kigger alvorligt på mig.
Jeg har prøvet at tale til dig fortæller han så med en mørk stemme.
Jeg kigger forvirret rundt, jeg er helt sikker på at jeg aldrig har mødt ham før, end ikke i den vildeste brandert. Han har en lysende aura omkring sig, det er slet ikke ubehageligt for øjnene. Han er iført nogle hvidt tøj, der mest af alt minder om nogle lagner der er vinklet omkring ham.
Du har ikke lyttet til mig forsætter han. Mie har en dødelige kræftsygdom hun har kun få dage tilbage kom det så.

Den krølhåret fyr, kiggede på Gud må jeg far sagde han, og han forsatte så Mie har bedt en bøn om at du ville forandre dig, hun har bedt til at du ikke ville være utro længere, men mest af alt at Gud ville passe på dig når hun var væk. Men du lyttede ikke til min far, så for at få dig til at tro, måtte vi jo hente dig herop.

Nu vil jeg bare hjem til Mie tænker jeg.
Jeg fortryder med et alt hvad jeg har budt hende,. Det var jo ikke sådan ville jeg jo ikke have behandlet hende. Jeg skammer mig så frygteligt. Hun fortjener så meget mere. Mie er som en engel. Der er intet ondt i hende. Hun er vitterlig en engel der arbejder på som sygeplejeske, oven i det er hun frivillig som sygehusklovn for sygehusets kræftramte børn.

Da han fortæller mig at Mie skal dø, bliver jeg med et ædru på et spildt sekund.
Du må da kunne gøre noget prøver jeg fortvivlet. Jeg kan se i hans øjnene at der ikke er noget at gøre. Jamen du er selveste Gud begynder jeg men dropper det hurtigt.
Jeg vil gerne hjem nu får jeg fremstammet med tårer løbende ned af kinderne

HeavenZanny2011-10-29 13:32:34

Verden er uretfærdig :) Hovedpersonen kommer til middag hos Gud og stakkels søde Mie, som han har været modbydelig ved skal dø af kræft... tak for kaffe :P Men sådan er det jo - måske er det også derfor, jeg mere eller mindre har opgivet Gud og tror på min PC :) Kh. Zan

haleløs2011-10-29 18:30:25

I sandhed da et himmelsk middagsselskab! Og så riiigeligt med 'skæv humor'!! Og så et dyb, dybt alvorligt, realistisk, 'hverdags overraskelsesmoment' til slut. Go'e person- og miljøkarakteristika!
venligst. ...

Finn Wilkens2011-10-30 08:49:14

Du har fortalt en god og rørende historie. Problemet for mig er, at din hovedperson lige så godt ku ha talt med et hvilket som helst selskab på bodegaen. De gør ham opmærksom på hans manglende omsorg for sin kræftsyge kone, men det ku også være kommet fra andre.
Det ku ha været sjovt, hvis du havde gjort alvor af dit tilløb til at bede ham der gud om noget.
Man kan se på teksten, at du har haft travlt og ikke nået at læse korrektur.
Det er også vigtigere at få afleveret og tak for det.

Du skal være logget ind, før du kan kommentere og vurdere!

Seneste profil og bidrag

Seneste opdateringer

En tilfældig udvalgt tekst

Fra Forfattersiden.dk