Forfattersiden.dkForfattersiden.dk kræver login, før du selv kan bidrage med indhold
 
Forfattersiden
Tak
Tak


Forfattersiden.dk
Forfatter: ClaraML
Skrevet: 2013-04-24 18:39:21
Version: 1.1
Anbefal:Klik på +1 ikonet for at anbefale teksten i Google-søgning
 
 Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg
 


Tak for de hemmelighedsfulde smilehuller, de leende blikke og de støjende nætter

Tak for de søvnige kys, de fulde berøringer og natten, du strøg mig over håret og påstod, jeg aldrig havde været smukkere end da - nøgen og skrøbelig i daggryet (dengang du skilte mig ad, blot for at samle mig igen)

Tak for du stadig var der, da jeg vågnede (du vendte dig om i søvnen og viklede dig om mig og for første gang følte jeg mig mere fundet end fortabt)

Tak for beskederne du efterlod i mine dagbøger; du er bedre end dette liv, skrev du. Du fortjener en større by, et større publikum, en større verden. Karakterne i brevet siger intet om din intelligens. Du er smukkere end tallene på vægten og stærkere end stemmerne i dit hoved; det de ser, er ikke dig, blot hvad du vælger at vise

Tak fordi du mindede mig om, at de skrøbeligste ting ofte er de fineste

Tak for vaniljekaffe og regnvejrsdage under prikkede paraplyer. Tak for ligegyldige diskussioner om, at jeg burde holde op med at bruge min sommerjakke om vinteren (men jeg vænner mig til ting, sukkede jeg. Du bliver nødt til at forstå, at verden ikke er statisk; intet kan være konstant. Med dagene forandrer du og den sig. Der er intet at frygte, mindede du mig om)

Tak fordi du gjorde mig modigere. Tak fordi du bad mig rejse mig, hver gang jeg faldt (og den eneste der kan reparere det ødelagte er dig selv) Tak for du jagtede drager med mig

Tak for du lod mig se dine drømme. I forårs solen dansede de i dit mørke hår, og jeg lo og rakte ud og rørte dem; de sitrede under mine kolde fingerspidser og spredte sig fra din hud til min og faldt som tidlige sommerfregner over mine kinder. De mindede mig om alt det, jeg glemte, da jeg mistede mig selv (Amerika, Afrika, Asien - jeg vil se det hele! råbte du)

Tak for højlydte skænderier, vrede blikke og fortvivlede mundvige. Tak for øjeblikket, da jeg fandt dig siddende på køkkengulvet og mindes hvordan, du mumlede irriteret for dig selv og forsøgte at samle stykkerne af min yndlings kop (men nogle gange når noget allerede er gået i stykker, kan fragmenterne ikke samles igen, fordi små dele af dem er tabte, og de passer ikke længere sammen, sagde jeg) Tak for tårerne selv hvis du forsøgte at skjule dem

Tak for søndage på sofaen og fredage på dansegulvet, tak for støvede bøger, og at du ikke mente, jeg var fjollet, hver gang jeg begyndte at græde og slå omkring i irritation over ikke at kunne forstå mine blækregninger. Tak fordi du så min usikkerhed, men sørgede for aldrig at påpege mine mangler

Tak fordi du blev, selv når jeg forsøgte at skubbe dig bort. Tak for du greb mine arme og begravede mig i kram, hver gang jeg slog ud. Tak for du var den eneste, der turde at sige mig imod

Tak fordi du lærte at forstå, at der er dage, hvor jeg vågner og ikke er i stand til at elske hverken livet eller dig. Tak for du intet sagde, når jeg havde brug for stilhed (og der var gange, hvor du kiggede på mig betragte fugle i noget, som syntes at være en evighed, bange for at jeg ville falde fra hinanden, hvis blot du fjernede dit blik)

Tak for det var dig. Dig, som fandt mig på badeværelses gulvet med tågede øjne og kløer i stedet for hænder. Dig, som kyssede mig nytårsnat. Dine varme fingre mod mine knæ under aftenbordet. Dit blik igennem gangene, når jeg følte, jeg ikke kunne trække vejret

Tak for du lod mig lære af dig. Tak fordi du lod mig elske dig. Tak fordi du blev (for viden, for trivialitet, for tryghed)

Tak for den første nat, det sidste kys og alt det, som altid vil være mit

Tak for tiden (den var vores i et øjeblik)

nhuth2013-04-24 19:02:34

Tak til dig Clara. For endnu en smuk tekst! Man (jeg) mærker at din tekst er dybtfølt og "ægte".
Du kan "noget" med ord. Noget stærkt.
Vh.Nhuth
ClaraML2013-04-24 22:40:32
Jeg synes, at et af de fineste komplimenter, man kan få, er at ens tekster virker ægte - og at de rammer noget, i stedet for blot at være pæne ord. Tak for din fine kommentar.

Mvh

haleløs2013-04-24 19:10:36

du' SUVERÆNT dygtig til at (gen?)skabe stemning!
kig over til profilerne Lau GN, Chilsen og NannaLA
venligst ...
ClaraML2013-04-24 22:41:06
Tusind tak! - Og det vil jeg bestemt gøre.

Mvh,

Lau G.N.2013-04-24 20:34:04

smukt... bare smukt... det fantastisk når du åbner dit hjerte og lader følelserne tale frit, leve med dem og af dem. lade dem udvikle sig... tak for en fantastisk rejse gennem denne smukke kærlighed. C):)

Jeg bøjer mig dybt og smider hatten :)

Hilsen
NatteRavnen
ClaraML2013-04-24 22:42:15
Jeg var faktisk lidt usikker på, om det ville blive for meget - for mange følelser, hvis du forstår? Det er rart at høre, at du havde en anden opfattelse, og at du kunne lide teksten! Tak.

Mvh

Du skal være logget ind, før du kan kommentere og vurdere!

Seneste profil og bidrag

Seneste opdateringer

En tilfældig udvalgt tekst

Fra Forfattersiden.dk