Forfattersiden.dkForfattersiden.dk kræver login, før du selv kan bidrage med indhold
 
Forfattersiden
Et liv på kanten    (Ikke færdig endnu)
Et liv på kanten (Ikke færdig endnu)


Forfattersiden.dk
Forfatter: Amalia
Skrevet: 2011-05-24 21:59:31
Version: 1.0
Anbefal:Klik på +1 ikonet for at anbefale teksten i Google-søgning
 
 Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg
 


Jeg sidder, stirrer tomt og længe, så længe at alt bliver sløret, mine tanker kommer forbi som vejskilte i mit hovede, nogle kommer igen og igen, som om de tror jeg ikke har set dem. Øv jeg vil bare gerne glemme et øjeblik, lukke ned og have ro.

Lyden fra en påmindelse ringer i mine øre, jeg stopper den, nåhh ja, jeg skal mødes med Nanna på cafe om to timer. Jeg griber mit yndlings håndklæde og tager mig et langt varmt bad, jeg nyder det varme vand strømme ned over min krop, mens jeg hurtigt forsvinder ud i fortiden eller fremtiden og glemmer alt om at være i nuet. Jeg skal lige huske at sige, at jeg øver mig hver eneste dag, for jeg elsker at være i bad.

Jeg tørrer mig og ser min mave hænger lidt, når jeg bukker mig forover, den er ellers ret trænet, når jeg står oprejst, så det er bare lidt løst skind jeg snart må kunne rettet ud, du ved. Jeg giver altså ikke de mennesker ret, der siger, at ens krop forfalder fra man er 25 år, nej efter min mening gælder det om at være god ved sin krop og ikke give op bare fordi man bliver ældre og får mand og børn, nej, man skal stadig tage godt vare på den, så vil den også forblive smuk. Jeg har på et tidspunkt vejet 7 kg. mere og det er derfor mit maveskind er en smule løst når jeg bukker mig forover.Jeg er ret slank og kunne godt tænke mig at tage lidt igen, hvis jeg altså selv kunne vælge hvor det skulle sidde. Da det jo ikke er muligt selv at have indflydelse på, vælger jeg i stedet at tage på i muskler, det er nu nok også bedre.

Nanna er min bedste veninde, hun er 81ér som jeg, hun er stylist og har mit drømme job. Hun har en helt speciel ro inden i og elsker altid livet, til tider er vi ret forskellige når jeg har mine nedture over at livet kører sin egen vej, men Nanna er en rigtig god veninde og lytter altid og forsøger at forstå min verden, bestående af ind i mellem kaos. Nanna kommer fra en dejlig og tryg familie, hvor alt er rart og alle er elsket lige meget. Jeg misunder ofte Nanna´s opvækst, tænk, det gør at hun har det en del lettere på mange måder, end jeg, men Nanna fortjener alt det bedste.

haleløs2011-05-25 11:52:12

Spændende, velskrevet indledning! JEG studsede lidt over tidshorisonten: en langt, under et langt, varmt bad blir håret vel vasket og skal så sættes? Nå; måske har er Hp's frisure sådan én, der blot skal 'rystes på plads'? Spændt på fortsættelsen ...
venligst ...
PS 'Lyden fra en påmindelse'; af forståelseshensyn ville JEG nu nok slette 'en' og tilføje 'mobiltelefonens'
Amalia2011-05-26 10:23:41
Mange Tak og tak for din feedback, det er jeg meget glad for. :)

Du skal være logget ind, før du kan kommentere og vurdere!

Seneste profil og bidrag

Seneste opdateringer

En tilfældig udvalgt tekst

Fra Forfattersiden.dk