Forfattersiden.dkForfattersiden.dk kræver login, før du selv kan bidrage med indhold
 
Forfattersiden
10 dage = 1 måned!!!!
10 dage = 1 måned!!!!


Forfattersiden.dk
Forfatter: NicoInYourFace
Skrevet: 2013-07-06 18:45:57
Version: 1.0
Anbefal:Klik på +1 ikonet for at anbefale teksten i Google-søgning
 
 Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg
 


jeg havde ærligtalt ikk set frem til den dag. dog glædet det mig at se dig være så glad ved tanken om, at dagen nu allerede var kommet. i tog jer go tid til at planlægge hvordan og hvorledes i sgu komme bedst muligt ud til festivalpladsen, hvor drengenes barnedrømme sgu gå i opfyldelse allerede onsdagen ugen efter (congratzz boys!). men da det så pludselig var tid til at sige farvel husker jeg, at jeg følte klumpen i halsen og tårerne ved øjnene. du smilede og sagde, hvor højt du elskede mig og at du ville savne mig utroligt meget. jeg gengældte--og så derefter fortabt ned på min lynlås i hættetrøjen. han vendte sig og gik mod hoveddøren for at følge trop. han vendte blikket en sidste gang mod mig, mens jeg stod i køkkenet, stadig med et fortvivlet blik og dirrende underlæbe.... og så var han gået. jeg ku endelig ånde lettet op idet døren lukkede i. med ukontrollerede vejrtrækninger væltede tårerne frem, som jeg nærmest febrilsk tørte af kinderne. 10 dage lyder måske ikk af meget for the average guy, men denne gang var det hårdere for mig end forventet.

jeg har set det som min mulighed for at starte på en frisk. jeg har valgt at genoptage træningen for good i mit fitnesscenter; jeg træner nu igen 4-5 gange om ugen - that's right - og har indtil videre tabt 2 kilo på bare en uge. så mangler jeg kun 8 til jeg når 60.
mine 1-2 timer i fitnesscentret får tiden til at gå. jeg føler mig godt tilpas og begynder gradvist at se bort fra, hvor meget jeg savner dig og lader mig i stedet tænke frem til når vi ses igen om lidt. at jeg ka tænke på noget andet hjælper mig uhyrligt meget halvdelen af tiden, men når jeg så endelig går i seng, og du ikk ligger ved min side - som du plejer - tænker jeg igen, hvor meget jeg savner dig.

idag er det din fødselsdag. det var rart at få hørt din stemme over telefonen, selvom det var ganske kort. jeg håber inderst inde, at du kommer hjem fra roskilde søndag - bare så jeg ka se dig mandag, når du er nogenlunde udhvilet oven på alle de festlige dage. men at jeg har savnet dig så meget fra 6. dag og frem? jeg er mega forbavset, hva følelser ka gøre ved en. de her snart 10 dage føles literally som en hel f***ing måned. jeg ka intet gøre end at se frem til når vi ses. jeg ka intet andet gøre end at glæde mig til at se, lugte, høre og mærke dig igen. hold nu kæft, hvor jeg ser frem til når du er hjemme!

elsker dig.

haleløs2014-07-26 22:44:22

elegant og hyggelig kærlighedserklæring!
sGu og sKu gi'r to vidt forskellige meninger, og Roskilde er et egenavn som fortjener stoRRRR respekt.
Man ku' jo osse spare busbiletten og så ... løbe om kap ;)
venligst ...

Du skal være logget ind, før du kan kommentere og vurdere!

Seneste profil og bidrag

Seneste opdateringer

En tilfældig udvalgt tekst

Fra Forfattersiden.dk