Forfattersiden.dkForfattersiden.dk kræver login, før du selv kan bidrage med indhold
 
Forfattersiden
Toilettets ydmygelser.
Toilettets ydmygelser.


Forfattersiden.dk
Forfatter: cblinkenberg2
Skrevet: 2011-10-31 13:47:16
Version: 1.0
Anbefal:Klik på +1 ikonet for at anbefale teksten i Google-søgning
 
 Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg
 


Som dansker vil man sandsynligvis studse lidt over de offentlige kinesiske toiletter. Der er som regel tale om huller eller rettere kummer i gulvet. Man sætter sig så på hug og klarer hvad der nu skal klares.
Da jeg første gang besøgte Kina havde jeg det mildest talt ikke særligt godt med disse huller i jorden. Jeg synes generelt det var ret ulækkert, da der tit var nogle der havde ramt lidt ved siden af”¦”¦ mest småt☺ Jeg følte måske nok at det var en smule under det niveau jeg er vandt til fra danske restauranter. Udover det hygiejniske aspekt havde jeg også lidt et problem med at jeg ikke havde tilstrækkeligt kræfter i benene. Under en god gang bummelum syrede mine ben til og jeg var til tider ved helt at miste balancen”¦”¦ Alt i alt synes jeg det var ubekvemt og uhygiejnisk.

Da jeg så snakkede lidt med min bedre halvdel, som er kinesisk, om toiletterne mente hun lige omvendt at det var uhumsk i Danmark hvor man delte sæde med folk man overhovedet ikke kendte”¦. Det blev taget til efterretning og jeg kan egentlig kun give hende ret.”¦ øv jeg følte det lidt som et nederlag.
Jeg skulle så en dag benytte et offentligt toilet i Kina. Jeg satte mig til rette og efter et ret kort øjeblik syrede benene til så jeg bliver nød til at afbryde min handling. Mens jeg så står og kommer mig ser jeg at der på gulvet gud hjælpemig står et askebæger og en pakke af restaurantens officielle tændstikker”¦”¦ hmmmm nederlag.

Forfatter in spe2011-10-31 20:00:53

Haha,

det er en sjov tekst med rod i den virkelige verden. Du videregiver her informationer direkte inde fra "operatør-stuen", kan man sige ;-)

Jeg synes, du beskriver problematikken med de tilsyrede ben på en underholdende måde, og jeg kan godt se, at det måske kræver en speciel tilvænning - eller at man simpelthen tør sætte sig helt ned på hug - som det jo nok er meningen. Så er det formentlig også lettere at nå tændstikkerne, når man rigtig skal hygge sig ;-)

Lige et par slåfejl:
".. under det niveau jeg er vandt til fra danske restauranter".
".. under det niveau jeg er vant til fra danske restauranter".

".. kort øjeblik syrede benene til så jeg bliver nød til at afbryde min handling".
".. kort øjeblik syrede benene til så jeg bliver nødt til at afbryde min handling".

/Jesper

Du skal være logget ind, før du kan kommentere og vurdere!

Seneste profil og bidrag

Seneste opdateringer

En tilfældig udvalgt tekst

Fra Forfattersiden.dk