Forfattersiden.dkForfattersiden.dk kræver login, før du selv kan bidrage med indhold
 
Forfattersiden

Hvem, hvad og hvorfor?


Hvem?
Mit navn er Jesper, 41 år, og jeg er afbilledet til højre med min søn. Til daglig arbejder jeg med system- og webudvikling, og i fritiden ynder jeg at læse (alt) og skrive (primært fiktion).

Hvad og hvorfor?
Jeg deltog i efteråret 2009 i en såkaldt online forfatterskole, hvor alle kunne kommentere på hinandens indlæg. Jeg syntes, idéen var god, men der var mange begrænsninger. Dette site er blevet til, fordi jeg ønskede at lave en ordentlig portal til alle de personer, som godt kan lide at skrive - og som samtidig ønsker et sted at samle inspiration og få vurderet egne evner. Sidstnævnte foregår ved at alle registrerede forfatter profiler kan kommentere og vurdere hinandens indlæg.

Forfattersiden.dk tilbyder i øvrigt sine brugere rig mulighed for at kunne kommunikere med hinanden.

Forfattersiden.dk startede som et fritidsprojekt båret af egen litterære interesse, men kort efter opstart blev der etableret et tæt samarbejde med ungdomsforfatter Jakob Wilms. Hvor jeg selv primært har fokuseret på teknik, har Jakob haft en mere konceptuel indgangsvinkel til udviklingen af sitet. Han havde klare idéer til, hvad der kunne virke online. Denne kontinuerlige strøm af råd og idéer har ført til en meget kort udviklingstid for Forfattersiden.dk

Jakob Wilms og Michael J Svendsen er desuden tilknyttede forfattere på Forfattersiden.dk. Læs mere herom under menupunktet ”Forfattere”.

Forfattersiden.dk er fortsat under løbende udvikling - og det er gratis at bruge!

Jeg modtager gerne kritik, idéer og generel feedback. Benyt venligst "Ris & ros" i bunden.


Bagmanden i front

Fra Forfattersiden.dk