Forfattersiden.dkForfattersiden.dk kræver login, før du selv kan bidrage med indhold
 
Forfattersiden
Mens vi venter
Mens vi venter


Forfattersiden.dk
Forfatter: Lesbiskfarezone
Skrevet: 2012-10-06 17:30:43
Version: 1.1
Anbefal:Klik på +1 ikonet for at anbefale teksten i Google-søgning
 
 Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg
 


Mit vækkeur ringer. Jeg venter på, at det skal ringe igen om ti minutter. Ikke før bevæger jeg mig ud af sengen. Spiser morgenmad. Venter på, badeværelset bliver frit så jeg kan komme i bad. Klokken er syv. Det er for tidligt, at tage af sted så jeg venter på, at de skal blive kvart over. Jeg tager af sted. Holder for rødt, venter på grønt lys. Det sker igen. Jeg venter på, at timen starter. Venter på den slutter. Venter på næste time skal begynde, venter på, at skoledagen er omme. Ti minutter tilbage, ikke af livet, men af timen. Endelig fri.

Venter på fri bane. Tager en anden vej hjem. Holder for rødt tre gange. Venter på aftensmad. Venter på, at må gå fra. Venter på, at klokken skal blive otte, der kommer hvem vil være millionær. Reklamer. Klokken er knap ni. Det er for tidligt, at gå i seng. Klokken kvart over ti går jeg i seng. Jeg venter på, at falde i søvn.

Forfatter in spe2012-10-07 14:43:10

Fint portræt af et liv uden den store tumult ;-)

Teksten illustrerer på udmærket vis hvordan et menneske kan blive lullet ind i sin egen daglige rytme - uden at tage notits af det, der sker omkring én.

I fjerde linie skal "afsted" skrives i to ord.

/Jesper

NannaLA2012-10-09 21:05:38

Alt det Jesper har skrevet, er jeg fuldstændig enig i!

Det jeg hæftede mig mest ved var dog "Venter på fri bane" - fire ord som rummer/kan rumme så meget mere end hvad de umiddelbart gør. Det tror jeg, nej, det ved jeg du vil kunne få noget spændende ud af. Jeg vil læse det! :-)

Mvh Nanna

Du skal være logget ind, før du kan kommentere og vurdere!

Seneste profil og bidrag

Seneste opdateringer

En tilfældig udvalgt tekst

Fra Forfattersiden.dk