Forfattersiden.dkForfattersiden.dk kræver login, før du selv kan bidrage med indhold
 
Forfattersiden
Blod er bedre end vand del 10.
Blod er bedre end vand del 10.


Forfattersiden.dk
Forfatter: Dragonfly
Skrevet: 2013-01-03 15:21:10
Version: 1.4
Anbefal:Klik på +1 ikonet for at anbefale teksten i Google-søgning
 
 Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg
 


Dette er 10. del af novellen ”Blod er bedre end vand”, der er en moderne vampyrhistorie. Modtager gerne korrektioner af stavefejl og spørgsmål til udvikling af det videre handlingsforløb.
På min blog kan man læse et indlæg om hvordan jeg kom på historien:
http://helle-sweets.blogspot.dk/2012/10/blod-er-bedre-end-vand.htm l
__________________________________________________________________ _______

”Hvilke billeder er det du ser?”
”Frosne lig af hunde dækket af sne”¦” Inez’ stemme knækkede over og hun begyndte at ryste. ”Hvad hvis det virkelig er mig det har gjort det? Hvad hvis jeg slet ikke kan styre det?”
”Så må vi jo finde en måde at få det under kontrol.”
”Hvordan det? Låse mig inde? Spænde mig fast?”
”Nej, men hvis det går helt galt må vi vel søge professionel hjælp”¦”
”Hvad skulle vi sige? ’Hej, jeg er en blodtørstig vampyr der hver nat får hugtænder og sære øjne jager i nabolaget, har I en løsning på det?’ de vil jo bare grine af os og tro jeg er bims”¦ i bedste tilfælde smide mig på psykiatrisk afdeling.”
”Lad os nu tage det én ting ad gangen. Det er jo ikke sikkert det er din skyld med de forsvindinger. Det kan være ham ungen dukker op i morgen.” Rune gav hendes arm et klem, men hun var ikke synderligt beroliget”¦ så lille en knægt forsvinder sjældent af sig selv og slet ikke i det vejr. I bedste tilfælde var han blevet snuppet af en forvirret person der savnede et barn”¦ selv en pædofil virkede som et tiltrækkende håb, når alternativet var at hun selv havde gjort det. Og hvis det havde været hende, hvem vidste så hvad hun kunne have gjort ved drengen. Inez gøs.

Én dag gik uden drengen dukkede op. Der gik en til, og endnu én.  Da det nåede nytår var der stadig ingen der havde set skyggen af drengen, derimod var der begyndt at dukke hundelig op rundtomkring i takt med sneen smeltede. Folk var begyndt at holde deres hunde indenfor i håb om at det ville holde den i sikkerhed, og i en kort periode var der også et fald i antallet af forsvundne hunde, men snart efter var det noget andet der begyndte at forsvinde.

***
Den kolde natteluft stak i huden og hvert åndedrag kølede mig ned indefra. Mine bare fodsåler mod fortovets ru overflade gav ingen lyd. Jeg hørte lyden af en bil der kom nærmere og smuttede ind i skyggerne og gemte mig, kort efter drejede en mørk stor bil ned ad vejen og oplyste den i et skarpt lys, der ville have blændet selv normale mennesker. Jeg hørte mig selv hvæse lavmælt idet jeg vendte hovedet bort med hænderne for øjnene. Motoren larmede da bilen kørte forbi, men jeg hørte stadig en del af et ophidset skænderi mellem kvinden der kørte og den mand hun snakkede i telefon med. Jeg skulle også have dækket ørene”¦

Kvinden drejede op i en indkørsel lidt nede ad vejen og fortsatte sit skænderi med telefonen klemt fast mellem øret og skulderen imens hun fumlede med sine husnøgler og forsøgte at holde styr på sine to børn der tilsyneladende slægtede deres mor på med temperamentet, for de stod og råbte og skreg af hinanden. Jeg sneg mig tættere på. Børnene var to små piger på højst ti med brunt hår der dansede om hovedet på dem da de spænede ind så snart moderen endelig havde åbnet for dem. Hun smækkede hastigt døren i efter sig, men glemte at låse.

Hele min krop sitrede da jeg forsigtigt listede gennem huset en halv time senere. Kvinden var endelig holdt op med at råbe ned i telefonen og var i stedet gået ud på badeværelset for at gøre klar til at gå i seng. Pigerne havde hver deres værelse og lå begge og sov allerede. Jeg slikkede mine tænder og listede ind til den ene. Lyden af hendes rolige åndedræt fyldte værelset og fortalte at det var sikkert at slå til.

***
Inez blev vækket at et voldsomt hosteanfald og konstaterede bagefter at hun var gennemkold og havde næsten stoppet af snot. Hun sukkede og lod sig træt glide tilbage på hovedpuden og forsøgte at falde i søvn, på trods af at hendes blodtørst lurede i baghovedet.
__________________________________________________________________ _______

Novellen starter her: Blod er bedre end vand del 01.
Forrige afsnit: Blod er bedre end vand del 09.
Næste afsnit: Blod er bedre end vand del 11.

haleløs2013-01-03 16:35:31

velskrevet og -fortalt, spændende udvikling i 'JEG-delen'
... fantasi / mareridt eller ...
Kan stadig ikke lide overskriften; den er FOR konkluderende ;)
GODT NYT ÅR!

venligst...
PS 'blÆndet'
'... Motoren larmede da bilen KØRTE forbi, ...' drønede? suste?
'... at holdestyr på ...' holde_styr (+mellemrum)
'... højEst ti ...' -E (højst)
Dragonfly2013-02-09 17:28:08
Så har jeg endelig fået rettet slåfejl :P

og titlen bliver ikke ændret ;)

nhuth2013-02-09 17:56:09

Kære "sweets" du har fat i noget du er god til.
Men "do'nt overkill".
"tand" eller "hjørnetand" kunne vel gøre det? "Hugtand" får mig til at lægge din glimrende tekst lidt væk. Men...
Vh.Nhuth
Dragonfly2013-02-09 18:12:50
har rettet det

Du skal være logget ind, før du kan kommentere og vurdere!

Seneste profil og bidrag

Seneste opdateringer

En tilfældig udvalgt tekst

Fra Forfattersiden.dk