Forfattersiden.dkForfattersiden.dk kræver login, før du selv kan bidrage med indhold
 
Forfattersiden
I tomheden er jeg fri
I tomheden er jeg fri


Forfattersiden.dk
Forfatter: UnknownTeen
Skrevet: 2012-04-14 23:09:17
Version: 1.4
Anbefal:Klik på +1 ikonet for at anbefale teksten i Google-søgning
 
 Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg
 


Tomheden stirrer. Den borer sig ind i mine øjne, har overtaget og taget al magten over mine for evigt beskadigede tanker. For selvom der er ingeting foran mig, ser jeg hver enkelt detalje. Det er gemt bag en hvid uendelighed. En blank side, ikke én fejl i dette hvide landskab. Én historie, nej millioner af historier, alle omhandler dig. For når der står ingeting skrevet vandrer mine tanker kun ét sted hen. Kun en person dukker op bag de lukkede øjne. Tusinde øjeblikke med dig genses i hvert spejlbillede, i hver blank overflade.

Som det ubeskrevne blad fortæller os, er tomheden det smukkeste, det mest sete og mest omtalte i verdenen. I intetheden laver vi vores egne regler, sætter dagsordenen og tankestrømmene flyder, og først dér opstår der sand magi. Idéer mødes, kolliderer og kreerer nye muligheder som vi end ikke så mulige i vores egen fjerneste fantasi. Vores grænser brydes og vores korrekthed forvandles til tvivl og handling. Hovedet er tømt for stemmerne der plejer at fortælle os hvad der er rigtigt og forkert. Den lille engel og den lille djævel er forsvundet fra vores skuldre, alle byrderne og bekymringerne er væk, i hvert fald for en lille stund. For i den blanke tomhed er der intet der er rigtigt og forkert. Vi befinder os i et stadie mellem himmel og jord. Ingen følelser, ingen smerte, vi føler ingenting, for ingenting er nært. Ingen tanker, ingen ord, bare os to, alene i den uendelige tavshed, hvor vi er forenet endnu engang, bare for en lille stund.

For når blækket flyder og dråben rammer den hvide side, er det som en tårer der hvisker alt renheden væk. Det blik, der ellers var sløret af tomhedens magi, bliver skarpstillet og alt vi havde fortrængt dukker så stille op bag øjenlågets mørke igen. Og jeg føler ikke at jeg kan se igen, og jeg mærker ikke de klare tanker strømme gennem hovedet. Jeg er blevet forblændet af verdens raseri og ulykkelighed. Og er mærket af hvert eneste minde jeg ikke kan hviske væk fra hjernes indre.

Jeg vil tilbage til tomhedens larm. Tilbage til den overdøvende følelse af ingenting i verden kan ændre på hvem jeg er. Tilbage til de tider, hvor det bare var dig og mig i sandhedens evige time, hvor omverdenens blikke ikke havde noget at fange i vores.

Så jeg river den sortsværtede side ud, alle siderne med uendelige kruseduller og matematikstykker jeg alligevel ikke kan koncentrere mig om og stirrer igen, på det ubeskrevne blad. Mærker skønheden, hører min fortid, vores fortid og ser vores fremtid. For kun i tomheden, ser man alt det der ikke står skrevet. Kun i tomheden, ser man det man virkelig vil have. Så jeg fordyber mig og klinger mig til denne side. Laminerer den og lægger den i min pung. Så jeg kan hive den op og se klart, når verdenen føles uoverskuelig. Og det lyder sindssygt, men egentligt gør jeg det kun for dig. For at glemme alle problemerne i en stund og fordybe mig i dit blik. Så smerten går væk.
Det ubeskrevne blad, er der vi bliver én igen.

Frk. Jeff2012-04-15 11:34:06

Det er virkelig smukt skrevet! Er helt vild med historien, og den meget anderledes måde at søge tilflugt i et stykke hvidt papir.

Jeg studsede over sætningen; "Og er mærket af hvert eneste minde jeg ikke kan hviske væk fra hjernens indre."
Hvis du mener 'at viske noget ud', er det uden h. Men derefter blev jeg i tvivl om det egentlig er meningen, at det står skrevet sådan, eftersom den næste sætning "Jeg vil tilbage til tomhedens larm" dermed passer perfekt i den sammenhæng. Og lige dér i min tvivl, blev jeg endnu mere betaget af din tekst.

Tak :)
UnknownTeen2012-04-15 12:34:49
Det er fuldstændigt bevidst at jeg har skrevet det sådan :) Men kan også se sammenhængen med "at viske det ud", da det jo er et blankt papir jeg skriver om :)

nhuth2012-04-15 12:03:43

Rigtig god tekst.
Men som Frk. Jeffe finder også jeg lidt forstyrrende brokker: "det mest sete og mest omtalende i verdenen"; mener du det - eller mener du "omtalte"?
Vh Nhuth
UnknownTeen2012-04-15 12:33:12
Godt set, det var det jeg mente, så er rettet nu :)

Lau G.N.2012-04-15 14:38:58

jeg har læst din profil-tekst, og mener klart du har evner inden for forfatterfaget. du skriver levende og beskrivende, og holder din læser godt fast, med kraftige fuldendte billeder.

Smukt
glæder mid til at læse mere fra dag.
vi læses og skrives ved
hilsen
En Natteravn

Robert Mørk2012-04-15 15:52:28

Godt skrevet, jeg blev revet med fra start.
Skriv endelig mere.

Kh Robert

Du skal være logget ind, før du kan kommentere og vurdere!

Seneste profil og bidrag

Seneste opdateringer

En tilfældig udvalgt tekst

Fra Forfattersiden.dk