Forfattersiden.dkForfattersiden.dk kræver login, før du selv kan bidrage med indhold
 
Forfattersiden
Han sagde det!
Han sagde det!


Forfattersiden.dk
Forfatter: NicoInYourFace
Skrevet: 2012-03-05 23:08:34
Version: 1.1
Anbefal:Klik på +1 ikonet for at anbefale teksten i Google-søgning
 
 Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg
 


Kærestemand, gutterne og jeg. Spontan druk hos kærestemand på Nørrebro. Der var dømt drukspil (med mig for bordenden med en stor, iskold Red bull ved hånden), så der skulle derfor rigeligt med sukkersød snaps og stærk stars n stripes til! Røgliss havde i den grad ikke heldet med sig og endte derfor spritter stiv efter ca 10+ shots. Han har nu heller aldrig været heldig, når det kom til drukspil. Skipper fucked fuldstændig op i navnene, der var blevet tildelt blandt dem i forbindelse med drukspillets "fantasy theme"; Han endte derfor også spritter stiv efter utallige bajere. Og kærestemand måtte desværre ende med "Kongen af n00b"-papirskronen op til flere gange i løbet af aftenen. Dét havde han altså aldrig prøvet før, forsikrede han!

Og som tiden dog pludselig gik stærkt. De havde siddet og spillet nøjagtigt samme drukspil i flere timer. NU ville de videre ud i byen! De gjorde sig derfor klar til byturen:
Skipper blev pakket godt ind i 2-3 dyner, mens han sad og vrøvlede på en stol, "Du ligner lidt en nazgûl," tilføj en af gutterne idet han fik et lyserødt tørkløde om hovedet. Imens Skipper så sad der og fik læst sin numerologiske rækkefølge op af mig, var Røgliss kommet i et noget aggressivt mood og ville derfor pande gutterne én, når han endelig fik mulighed for det. Det var åbenbart noget så underholdende, så derfor blev de sgu ved med at dele håndmadder ud.... Men efter det skulle de altså også i byen! Det blev de VED med at påminde hinanden om! Klokken var efterhånden også gået hen og blevet 2-3 stykket, "Lidt sent tidspunkt at vælge at tage i byen på," sagde jeg. "Men så har vi jo drukket forgæves," svarede Kim. Næh nej, lød det fra gutterne i protest! Selvfølgelig havde de ikke det, og selvfølgelig skulle de da i byen og fyre den af og score grimme bitches. Jeg rystede på hovedet af dem og fortsatte med at læse i min bog.

Mens gutterne for alvor gjorde sig klar til byen, og mens Skipper pludselig vrøvlede om pandekager, havde kærestemand fået sit swag on og været henne ved mig et par gange for lige at nusse-pusse-kysse om mig og fortælle mig, hvor fandens dejlig jeg var. Det havde han efterhånden gjort et par gange nu. Men da han så pludselig kom rendene igen valgte han at hviske, "Jeg elsker dig, Nicole," ind i mit ene øre................. SPEECHLESS. Jeg smed bogen fra mig og krammede ham straks gevaldig hårdt, mens han igen sagde, "Jeg elsker dig virkelig, Nicole". Jeg var fuldstændig mundlam. Jeg vidste virkelig ikk, hvad jeg skulle sige. Jeg følte mig fuldstændig som en lille tøs igen. Pinligt.

Klokken var nu blevet 3. Nogle af gutterne var på ved ud af døren. Skipper var taget hjem for at lave pandekager, sagde han. Og Kim var gået kold inde i stuen. Jeg kyssede kærestemand farvel ved hoveddøren samtidig med, at jeg virkelig fik samlet nosser sammen til at sige noget, jeg ikke havde sagt siden jeg var 8, "Jeg elsker også dig". Hans øjne strålede. "Kom nu hurtigt hjem igen!" sagde jeg med udspilet underlæbe og hundeøjne. Det fik ham til at grine og nikke, "Ska jeg nok skatter min". Han kyssede mig en sidste gang og forlod med så ved hoveddøren. "Bare vent," sagde jeg til Kim, der lå halvvågen på madressen, "De kommer hjem igen her om 2. Folk er ikke hyped på denne her tid".

granatæble2012-03-06 08:43:31

tillykke :)

Du skal være logget ind, før du kan kommentere og vurdere!

Seneste profil og bidrag

Seneste opdateringer

En tilfældig udvalgt tekst

Fra Forfattersiden.dk