Forfattersiden.dkForfattersiden.dk kræver login, før du selv kan bidrage med indhold
 
Forfattersiden
Skriv en erotisk novelle
Skriv en erotisk novelle


Forfattersiden.dk
Forfatter: Forfatter in spe
Skrevet: 2011-12-09 19:15:25
Version: 1.0
Anbefal:Klik på +1 ikonet for at anbefale teksten i Google-søgning
 
 Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg
 


Jeg overvejer at starte en lille jule-skrive-opgave, som skal have et erotisk tema!

Indledningsvis kunne jeg dog godt tænke mig at vide, om du finder dette for "lummert" til et seriøst website som Forfattersiden.dk!

Erotikken rummer en eventyrlig magt og glæde - den skal ikke forveksles med tarvelig porno.

Hvad synes du? Ville du være interesseret i at deltage i skriveopgaven?

Jeg planlægger at starte opgaven i løbet af denne weekend.

/Jesper

Forfatter in spe2011-12-10 10:16:01

Hej alle!

Jeg har fået en hel del feedback på ovenstående - mange tak for det. Der tales både for og imod emnet.

Jeg vælger at gå videre med forløbet. Mere info følger..

/Jesper

Forfatter in spe2011-12-11 18:49:57

Opgaven er nu stillet og løber frem til midnat den 23. december.

Klik ind under "Konkurrencer" i topmenuen.

God skrivelyst ;-)

/Jesper

Finn Wilkens2011-12-11 20:56:08

"fremmede væsner fra det ydre rum" og erotik? Det er inkommensurable størrelser for mig. Lidt som Giv en sammenligning af Thatcher og wm-finalen i 1966 eller Bjarne Riis og torskekvoternes indflydelse på betalingsbalancen i Ny Guinea eller Dengang viskelæderet blev opfundet eller Da Fyn blev republik.
Det skal blive interessant at læse de anti-lumre noveller.
Forfatter in spe2011-12-11 22:36:49
For en person med en livlig fantasi er dette vel ikke noget problem ;-)

Forfatter in spe2011-12-30 13:49:24

Formålet med denne noget aparte opgavebeskrivelse var at forcere skribenten til at tænke i andre og utraditionelle baner. Havde opgaven blot været stillet som "Beskriv et erotisk forløb mellem to mennesker", ville der formentlig være kommet en del besvarelser, da der her nærmest ville være tale om en fristil over et emne, som alle (formentlig) har skrevet om på et tidspunkt - og det ville bare være at åbne den digitale skrivebordsskuffe og finde en tekst frem. Jeg mente ikke, at det ville være specielt udfordrende for nogen!

Dog tager jeg naturligvis til efterretning, at der har været meget sparsom respons på denne opgave. Jovist, forløbet har ligget i en julemåned, hvor meget andet fylder menneskets sind, men jeg må nødvendigvis også indse, at emnet tilsyneladende var en kende for abstrakt ;-)

Da jeg er ejer af Forfattersiden.dk, deltager jeg aldrig selv i disse skriveopgaver, men skulle jeg have bidraget til denne opgave, ville jeg nok have fokuseret på den bortførte kvindes sanseunivers - og ikke så meget koncentrere mig om, hvordan et væsen fra det ydre rum så ud, hvordan kvinden "blev taget" eller andre ydre omstændigheder. Vi kender formentlig alle fornemmelsen af et ben, der sover - og hvor mærkelig det føles, når man ikke kan støtte på foden. Pludselig begynder følingen at komme tilbage, og en prikkende fornemmelse breder sig. Eller tics i øjet! Hvem kan forklare det - hvad kan man gøre for at fjerne det? Ringen for ørerne! Hvor kommet den fra? Og kort efter fortoner den sig igen. Knækket i nakken der løsner for en masse spændinger. Vores anatomi er en spændende anordning, og vi har forskellige opfattelser af det, der pirrer os. En erotisk oplevelse behøver ikke nødvendigvis at indeholde kønsdele.

Jeg mener ikke, at der kan opstilles begrænsninger for, hvilke genrer der kan blandes, når tekster forfattes. Kun éns egen opfattelse af, hvad der kan være muligt, sætter den ydre grænse.

Selv om opgaven ikke resulterede i mange besvarelser, fornemmer jeg dog, at den har sat nogle generelle tanker i gang blandt læserne - og det er jo ik' så ringe endda ;-)

/Jesper

Finn Wilkens2011-12-30 15:02:42

Jeg er helt enig i dine betragtninger. Helt og aldeles på nær én ting.
Så det er klart mine egne opfattelser af det mulige, der sætter min grænse. Naturligvis. Som altid. Ligesom jeg ikke bebrejder nogen at elske en figur højere end et rigtigt menneske, selv om denne figur stammer fra en bog skrevet for et par tusind år siden, således ku jeg ikke drømme om at dømme nogen, der hellere vil skrive om mænd fra Mars og kvinder fra Venus end dem fra jorden.
Jeg insisterer blot på at få ud over rampen, at rumvæsner og erotik for mig at se er noget helt forskelligt, og jeg må da beundre den, der kan sammenskrive disse to størrelser.
Har man været så heldig at se gløden i et par smukke øjne hos en kvinde, man elsker, behøver man ikke meget mere.
Ét punkt er jeg dog ueing med dig. At det ikke ville være specielt udfordrende at skrive en erotisk novelle. JO! For den skulle i så fald ikke være almindelig som alle de andre. Kravet ku jo være, at den netop sku være anderledes. Og så kan man jo selv tilføje rumvæsner, landbrugsredskaber eller food-processorer efter smag og behag.

pert.2011-12-30 20:33:48

Ja, jeg synes da vi er nået langt. Der ser ud til at være en slags enighed om at det kan lade sig gøre at besvare en sådan opgave. Og det er fastslået, at det er den enkeltes idiosynkrasier, der eventuelt vil gøre det umuligt at besvare opgaven. Jeg tror simpelthen, at vi har fundet løsningen på problemet.
Nu er konkurrencen jo slut selvom det ikke var en konkurrence. Men det er jo ikke slut med at publicere flere små historier på samme præmisser. Nogen har måske skævet lidt til debatten og har bemærket nogle flyvske ideer i sit eget hoved. De skal da bare ud, skal de. Og jeg vil da ikke love, at jeg selv vil holde mig til det ene forsøg. Vil dog heller ikke love, at jeg ikke vil. Nu må vi se.

mille2012-01-19 09:49:01

Selv om jeg ikke umiddelbart tænder på en erotisk ladet tekst, så kunne jeg faktisk godt tænke mig at forsøge. Dette her forum er jo dejligt uforpligtende, så kom bare med opgaven, så vil jeg gå i tænkebox.


chilsen2013-02-11 12:30:32

hvis folk synes det er over grænsen så kan de jo bare lade vær at læse besvarelserne :)

nhuth2013-02-11 13:32:59

Fra min drengetid husker jeg tydeligt Fru Andersen (Benny Andersens mor), som ganske nøje kunne huske hvilke kunder, der skulle have deres "læsestof" omhyggelig pakket ind, før de forlod kiosken ved Vangede Station
Har noget ændret sig væsentligt på de 50 år?
Lidt trist, hvis vi nu skal genoplive de gamle spøgelser.
Jeg glæder mig til at følge med i hvad der måtte komme!
Vh.Nhuth

Du skal være logget ind, før du kan kommentere og vurdere!

Seneste profil og bidrag

Seneste opdateringer

En tilfældig udvalgt tekst

Fra Forfattersiden.dk