Forfattersiden.dkForfattersiden.dk kræver login, før du selv kan bidrage med indhold
 
Forfattersiden
Betonblokken.
Betonblokken.


Forfattersiden.dk
Forfatter: Kennethjn
Skrevet: 2020-02-17 17:04:48
Version: 1.1
Anbefal:Klik på +1 ikonet for at anbefale teksten i Google-søgning
 
 Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg
 


Facaderne spiller bold med gadeplanet, herude stikker man ned for et godt ord, hvis du viser dine blødsødne følelser slår de dig ihjel, hvis ikke fysisk så psykisk. Det her er ikke en verden du vil ind i udefra, de café kulturelle mener vi har mere i os end had, sig det til frøken Jensens søn fra Holbæks abekvarter der mistede livet ved en overdosis som jeg kastede i årene på ham.

Djævlen danser i vores kvarter og jeg danser igen, jeg ser jer selv være jeres mænd og koner utro, jeg ser også jer blive drevet af grådighed, men i stedet jeg som har intet, skal tales ned til fordi jeg får mit levebrød på en anden usympatisk måde end jer men lige så moralsk korrupt som jeres levevej. Jeg vil spise som du, tror du jeg nyder min nattesøvn ved at høre skrigene fra dem jeg har trampet tænderne ud på i håb om at få fyldt lommer op nok til at ligne jer.

De rige kræver patent på vandet, jeg kan ikke andet end at drikke det jeg stjæler, jeg er magtfuld som du, jeg er toppen af insekterne du er løvernes konge, fortæl mig vores morale ikke er det samme og etik er noget man finder blandt dem der bliver spist.

Jeg tror dog ikke at du kender til at gøre djævelske ting og stadig vide i dit hjerte at du ikke har lyst til det, jeg tror ikke du kender til andet end bare at tage og der er vi to enige. Mit hjerte groede koldt og dit har altid været ikke eksisterende.

Stigmata2020-02-17 21:07:22

Hej Kenneth.

Forstår ikke så meget af denne skrivelse, men jeg forstår dette: "Mit hjerte groede koldt og dit har altid været ikke-eksisterende". Prøvet mange gange med ulykkelige forelskelser.

Stigmata.

Du skal være logget ind, før du kan kommentere og vurdere!

Seneste profil og bidrag

Seneste opdateringer

En tilfældig udvalgt tekst

Fra Forfattersiden.dk