Forfattersiden.dkForfattersiden.dk kræver login, før du selv kan bidrage med indhold
 
Forfattersiden
Manuskripter søges til nyt forlag
Manuskripter søges til nyt forlag


Forfattersiden.dk
Forfatter: Gigraffen
Skrevet: 2012-03-01 09:32:33
Version: 1.0
Anbefal:Klik på +1 ikonet for at anbefale teksten i Google-søgning
 
 Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg
 


Gigraf er en grafisk virksomhed, der bla. laver bøger. Derfor har vi oprettet et forlag, der er tænkt som et alternativ til selvudgivelse. Vi arbejder både med ebog og trykte bøger. Tanken er at vi byder ind med hver vores kompetence - forfatter med tekst, vi med opsætning. Overskudsdelingen er ligelig og væsentlig højere end hos traditionelle forlag.

Er du interesseret, kan du sende manuskript (word eller lign) på elin@gigraf.dk. Så tager vi en snak om mulighederne.

Nadia K 2012-03-01 10:09:19

Det lyder meget interessant.
Men hvad er prisen (bare ca./almindeligvis) for udgivelse af bogen? :) For det er vel tænkt som at man skal betale penge for det, ikke? Som en slags Books-On-Demand ting?
Gigraffen2012-03-01 10:50:25
Tanken er det er uden udgift for forfatteren ved ebøger. Hvis bogen skal trykkes, tager vi en snak om det - da der jo er trykudgifter, der skal afholdes. Men det er klart, konceptet afhænger af manuskriptets kvalitet og vi går kun ind i et projekt, hvis vi mener, der er sandsynlighed for et overskud. Så der er samme overvejelser og udvælgelsesproces som ved traditionelle forlag.

Vi kan dog også bestå ved almindelig selvudgivelse - her kan vi lave layout/opsætning mod betaling.

vh Elin

Nadia K 2012-03-01 16:21:25

Okay, tak for oplysningen, det lyder godt :) Men så må jeg igen spørge - HVIS det så drejer sig om almindelig selvudgivelse, hvad ville prisen så almindeligvis være? Har nemlig haft kontakt med forlaget Mellemgaard som jo også er et forlag der udgiver manuskripter mod betaling, og der var prisen 15.000 kr. så prøver lidt at se mig omkring og sammenligne forlagene med hianden (:
-Tager I forresten kun imod romanmanuskripter eller ville novellesamlinger også kunne komme i betragtning? her mener jeg ikke ved selvudgivelse :)
vh Nadia
Gigraffen2012-03-02 12:45:44
Hej Nadia
Det er meget svært at give en eksagt pris på, når vi ikke ved mere. Prisen er meget afhængig af hvor meget bogen skal layoutes, skal der billeder i - er det ebog eller print, hvad er der af tanker omkring omslag osv. Men send mig gerne en mail på elin@gigraf.dk - så vil jeg rigtig gerne se på det og give dig en pris.
Vi vil helst udgive romaner og i øvrigt børne- og fagbøger. Hvis du har en novelle, vil vi selvfølgelig også gerne se den - det kan jo være, den har så høj kvalitet, at den bare SKAL ud! :-)

vh Elin

Forfatter in spe2012-03-04 13:51:01

Hvis man mener, at man som FIRMA kan bidrage til Forfattersiden.dk's brugere - kontakter mig man først. Man annoncerer ikke blot på dette website!

Gigraffen2012-03-04 17:20:34

Det har været helt utilsigtet - var ikke klar over det var i strid med sidens ønsker.

Beklager,
Elin Steffensen

Du skal være logget ind, før du kan kommentere og vurdere!

Seneste profil og bidrag

Seneste opdateringer

En tilfældig udvalgt tekst

Fra Forfattersiden.dk