Forfattersiden.dkForfattersiden.dk kræver login, før du selv kan bidrage med indhold
 
Forfattersiden
Den pokkers kærlighed
Den pokkers kærlighed


Forfattersiden.dk
Forfatter: Kalani
Skrevet: 2017-03-02 19:44:32
Version: 1.0
Anbefal:Klik på +1 ikonet for at anbefale teksten i Google-søgning
 
 Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg
 


Dorte var på vej hjem fra arbejde på cykel, mens tankerne kredsede om de møder hun havde haft i dag og alle de andre skønne indtryk denne dag havde bragt.
Mødet med svenskerne var gået godt og hun håbede de ville være positivt stemt for det forslag hun sammen med sit team var kommet med. Oplevelsen i kantinen tidligere, hvor Bo havde tabt sine briller ned i kartoffelsalaten, og Per som om morgenen var væltet ned af sin kontorstol fik hende til at smile og bare blive i endnu bedre humør.
Vejen hjem på cykel brugte hun tit på at rense tankerne, og mens hun cyklede på Amager Strandvej kom hun til at tænke på den kommende lørdag hvor de skulle holde firmafest. Hun var jo med i festudvalget, og havde tænkt en del på hvordan det ville gå nu det var med vedhæng for første gang -  og kæreste, ja det havde hun jo ikke lige. Dorte var jo egentlig en glad og populær pige, men det med kærester havde hun egentlig ikke gjort så meget i, de sidste mange år, men hun kunne godt mærke at savnet efterhånden var ved at være der, selvom hun så måtte gå på kompromis med nogle ting i hendes liv.
Mens hun cyklede i sin egen verden kom en grøn polo med utæt udstødning ræsende og overhalede hende på vejen. Måske hun hellere skulle koncentrere sig om trafikken, frem for firmafesten lige nu. Bilisten fik i farten lige råbt noget i stil med ”så se dig dog for din dumme ”¦..”. Nåh ja tak, tænkte Dorte - det ville da være en ærgerlig måde at skulle herfra på.  Hun så bilen forsvinde ned af vejen, og noget som lignede en øldåse blev smidt ud af vinduet.

Da hun kom hjem kunne hun se hendes bedste veninde Gitte havde ringet, så hun skyndte sig at ringe tilbage. Hun havde været på date tidligere i dag, og Dorte havde været rigtig spændt på at høre hvordan det var gået for Gitte havde rost daten til skyerne forinden. Det var en eller anden gut som også boede på Amager hun havde været ude med, og de snakkede vidt og bredt om ham, og efter en time blev de enige om at slutte samtalen.

Dorte gik i køkkenet, og begyndte at lave risotto. Det havde nu været hyggeligt hvis man havde haft nogen at lave det med tænkte hun. Tankerne begyndte inde i hendes hoved. Hvor pokker var det nu at Gitte havde mødt sin date igennem - det var en af de der online steder på nettet, som Dorte ellers havde svoret hun ikke ville sætte sine ben på nogensinde.
Men mens maden stod og simrede, tog hun alligevel sin telefon og fandt hurtigt siden. ”Vil du uploade billeder”, spurgte den - nåh ja, tænkte Dorte, og inden længe var hun nu en del af det virtuelle datingunivers som åbenbart alle singler en del af, men ikke snakker så højt om.

Mens hun spiste og så nyheder hørte hun sin telefon bibbe et par gange. Hun regnede med det var Gitte som lige var kommet i tanke om flere ting om daten så hun sad og smågrinte helt for sig selv i stuen. Efter lidt tid var hun alligevel lidt nysgerrig på havde Gitte havde skrevet - men der var ingen sms kommet - men kunne så se at der var kommet en pop-up på den app hun havde hentet til sin dating-profil, som hun egentlig allerede havde glemt alt om.
Du godeste tænkte hun du hun åbnede app´en. 17 besøg på hendes profil, og 4 breve var der endda også kommet. Hun skimmede lige brevene igennem hurtigt, og kunne hurtigt se de fleste ikke havde helt rent mel i posen.
Da hun kom til sidste brev havde hun næsten på forhånd opgivet, men måtte alligevel bide sig i læben. Ham her så jo rigtig sød ud. Han var 41 som jo passede godt til hendes 38 år og brevet var sødt skrevet, med et strejf af drenget charme, så hun svarede tilbage og mærkede spændingen brede sig i kroppen. Vildt tænkte hun ”¦ tænk nu hvis... og inden længe kom der svar tilbage, og så kørte den ellers i pendulfart frem og tilbage nogle timer.
Dorte endte aftenen med at sende en sms til Gitte hvor der bare stod.... ”Så Gitte, jeg på date i morgen aften :-) Kryds fingre for mig. Knus Dorte”

Næste dag sneglede sig af sted, og der røg da også nogle beskeder frem og tilbage mellem daten og hende. De skulle mødes kl 18 hos ham til aftensmad. Dorte ankom til tiden og så et gammelt hus med en grøn polo i indkørslen - Nej det kan ikke være den tænkte hun, men udstødningen hang godt nok lidt. Igennem ruden kunne hun se en mand som ikke helt lignede de billeder hun havde set. Der var da i hvert fald lidt ekstra på maven i forhold til billederne, og håret var da vist heller ikke helt så velplejet. Hun ringede på og bemærkede der stod en pose med tomme vinflasker og øldåsen ved siden af døren.
Døren blev åbnet og der stod han.. daten.. eller hvem det nu var, for hun synes slet ikke det lignede ham. Hej Ditte sagde manden og rakte hånden frem.. ”Dorte !” rettede hun ham - nåh ja, undskyld jeg bliver ved med at bytte dit navn rundt med en anden jeg har skrevet med sagde han. Jeg hedder Thomas i øvrigt - velkommen til, og kom da inden for.

Dorte trådte ind i huset, og var nok lidt grebet af panik og fungerede ikke helt rationel. Hvad pokker havde hun rodet sig ud i, og hvad lavede hun i en fremmeds mand hjem. Men optimist som hun var, skulle manden have en chance. Jeg er lige ved at lave mad til os... forårsruller. Men lad mig da lige tage dit overtøj. Dorte afleverede sin jakke til ham, og mens hun stod og så på han lagde hendes jakke på gulvet ved siden af kattebakken, dagdrømte hun sig hjem til sin trygge sofa, og resterne af den dejlige risotto.

De fik sat sig til bords, og Thomas serverede forårsruller, og dåseøl. Thomas snakkede om sig selv og sit arbejde - han var åbenbart skraldemand og ikke IT supporter som profilen havde skrevet Dorte kiggede rundt og blev mere og mere bevidst om det her ikke var et match for hende. Hvem var manden når han ikke var ham fra billederne, hvorfor havde han nu en ring på fingeren, hvorfor lignede han er på 55 år nu hun så ham rigtigt i lyset, hvorfor lå der en dametaske gemt ved reolen. Var det plys håndjern som lå på sofabordet ?  

Dorte ledte febrilsk efter en måde at komme ud af daten på - kunne hun ringe til Gitte, sætte ild til et eller andet, eller hvad pokker gjorde hun. Og hvorfor sad Thomas hele tiden og kiggede i det skjulte på sin telefon. Men der var ingen vej uden om - hun måtte blive og spise hendes forårsrulle, som nok ville være gået under betegnelsen ”gennemstegt” hvis det nu havde været en lækker bøf. Thomas var på sin 2. øl og begyndt nu at snøvle lidt. Han begyndte at stille nærgående spørgsmål om hvornår hun sidst havde været ude på date, og om du havde lavet noget. Men interesserede sig ellers ikke for hende og fortsatte ellers i en stor strøm om fortællinger fra hans datingliv.

Pludselig ringede hendes telefon. Gitte - det var Gitte som ringede !! Dorte jublede inden i og tog den. Ja hallo, det er Dorte - ja det går fint her, sagde Dorte og smilede høfligt til Thomas. Hvad siger du... er din kat blevet indlagt - du godeste, er du okay - jamen jeg kommer med det samme. Dorte afsluttede hurtigt samtalen, mens Gitte sad i den anden ende af telefonen, og sikkert var endnu mere forvirret end Dorte var i øjeblikket

Dorte rejste sig og takkede hurtigt af og blev fulgt ud i gangen af Thomas hvor han rakte hendes jakken, som på underlig vis var blevet fugtig af at ligge ved siden af kattebakken. Pludselig mens Dorte var ved at tage støvler på lænede Thomas sig frem og forsøgte at kysse hende. Dorte trådte panisk et skridt tilbage, og snublede i samme øjeblik over sin taske som stod foran døren til toilettet og efter få sekunder fandt hun sig selv siddende næsten kilet fast i toilettet så lå lige ud til gangen - uden dør ??

2 minutter efter var hun ude... hun var fri - hun nærmest løb ud af indkørslen som virkede kilometer lang . Hun ringede til Gitte mens hun sad i bussen og fortalte alt - fortalte om den grønne bil, maden, toiletuheldet og det endte med hun skraldgrinede da hun stod af bussen. Op til sin skønne risotto som stadig stod på køl - dig kan man nu altid stole på sagde hun med et smil og var nu igen glad for at være single.

haleløs2017-03-03 07:23:07


sikken vekldrejet, underholdende debut her inde!

Du har garanteret meget mere i skuffen? Lad os gerne se det!

Sad under læsning og ventede på, at Dorte skulle vågne op fra sin drømmesøvn ;)

Velkommen indenfor til alle os andre.
venligst ...
Kalani2017-03-03 20:47:56
Hej haleløs.... nej har faktisk ikke mere end det, men ville gerne skrive mere - men mangler et formål - en konkurrence eller noget, men det virker ikke til der er nogen lige for tiden - måske jeg leder de forkerte steder ?

Du skal være logget ind, før du kan kommentere og vurdere!

Seneste profil og bidrag

Seneste opdateringer

En tilfældig udvalgt tekst

Fra Forfattersiden.dk