Forfattersiden.dkForfattersiden.dk kræver login, før du selv kan bidrage med indhold
 
Forfattersiden
Nytår 2012
Nytår 2012


Forfattersiden.dk
Forfatter: NicoInYourFace
Skrevet: 2012-01-02 22:09:46
Version: 1.2
Anbefal:Klik på +1 ikonet for at anbefale teksten i Google-søgning
 
 Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg Klik her for at annoncére teksten på din egen Facebook væg
 


Jeg gik ind i det nye år med swag og nordjysk selskab. Og endnu engang blev jeg påmindet om jydernes oprigtighed i forhold til mange af os københavneres overfladiskhed. Ikke underligt, at mine godeste venner alle sammen stammer udefra.

Anyway, vi endte på Østerbro. Så gik det pludselig stærkt. Der kom kransekage, bobler og hvidvin på bordet. Og det var nu kun spørgsmål om tid før klokkeslag og "Godt Nytår". Så kom jeg op og stå på klap ud-stolen med mønter i hænderne for herefter at hoppe ned på gulvet af glæde til lyden af fyrværkeri og raslende mønter. Alt sammen i håb om et fantastisk nytår med alt, hvad vi måtte ønske os. Og så fik jeg gu fandeme også mit nytårskys! - Det kunne bare ikke blive bedre!

Flere bobler, mere hvid- og rødvin, 4 smøger (selvom jeg er ikke-ryger) og 6 dåseøl resulterede i, at jeg gik kold midt på sofaen blandt festglade nordjyder. Og ihh hvor var det dejligt at han lagde mærke til, hvor stramt jeg havde det. "Vi går om lidt," mimede han og sørgede for at ruske lidt i min ene fod hver gang, jeg var ved at gå ud som et lys.

Afsted kom vi så. Flettede fingre. Iskoldt vejr. Stars and stripes some sjal (YES!). Det blev halvanden til 2 timers forlænget rejsetid. Siger sig selv hvorfor. Og ligeså dejlig han er, var han det selvfølgelig også, da vi endelig nåede hjem til hans konge af en seng. Her fik vi begge vidst roligt afklaret, hvad vi egentlig var. Hvordan kunne jeg tillade mig selv at tvivle på, hvad vi var. For selvfølgelig var han min! No doubt!

Sjovt, at offentliggørelsen af os så skulle finde sted denne nytårsdag. 01/01!
Aldrig har jeg haft så mindeværdig en start på årsskiftet.

haleløs2012-01-02 22:19:27

Som at være der selv! Du fortæller levende og hammergodt! Mer', TAK!
venligst ...
PS du udelod desværre det mest interessante ( 5. ln. talt nedefra)? ;)

Lau G.N.2012-01-06 23:21:15

Hmmm. Jeg vil give Haleløs ret, du skriver godt og ikke mindst levende og det giver dine læsere lysten til, at blive ved med at læse.

fantastisk, det du skriver er bare ....fantastisk læsning.

Hilsen MIG C):)

Du skal være logget ind, før du kan kommentere og vurdere!

Seneste profil og bidrag

Seneste opdateringer

En tilfældig udvalgt tekst

Fra Forfattersiden.dk